12 oktober Georgien Irland Speltips

Speltips, Italien – Irland 22/6: Bäddat för “hörnskräll”?

Slutspelsklara Italien står mot ett pressat Irland i gruppspelets avslutande fajt – och då känns det som upplagt för en ”hörnskräll”. Spelobjekt investeras i till 1,90x!

Avdankat och utan spets – sådan kritik har riktats mot Italien inför mästerskapet. Men nu, två matcher in i kalaset, har kritikerna fått äta upp deras ord; italienarna har varit rentav suveräna. Belgien värjdes undan med 2-0 efter en fantastisk prestation och sedermera Sverige med 1-0 efter en stabil dito.

Nu är de slutspelsklara, Italien. Är det här en av de största titelkandidaterna?

Att Irland skulle få det svårt var långtifrån en skräll – och på två matcher har det blivit en pinne, vilken plockades över Sverige. Visst var man ändå förtjänta av tre där? Därefter blev det åka av mot ett pånyttfött Belgien. Slutresultatet? 0-3. Total klasskillnad, framförallt i andra halvlek. Nu krävs en vinst för att slutspelet ska nås.

Bra betalt på Irlandshörnor

Det väntas roteras en hel del i Italien till matchen, speciellt på de offensiva positionerna. Defensiven vill man sannolikt spela ihop ännu mer – det är ändå den som väntas bli succéreceptet även framöver.

Att lämna över taktpinnen till Irland, som har svårt att föra matcher, lär man inte ha problem med alls. Det krävs bara en pinne för att säkra förstaplatsen och de har ändå råd att förlora, även om det såklart ska försöka undvikas. Sedan finns ju de främsta kvalitéerna i omställningsspelet, och motståndarna är pressade att jaga de tre pinnarna.

Så – ett spelförande Irland som får det svårt att få hål på Italien. Vad bäddar det för?

Hörnor, förstås!

Mot Sverige skrevs hörnstatistiken 5-5 för Irland, och mot Belgien 4-5. Italien har vunnit en ”hörnmatch” och förlorat en.

Irland +0,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om det skapas lika många eller Irland fler – till 1,90 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Irland +0,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1.90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 22/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 31%
2: 29%
Över 2,5 mål: 36%
Under 2,5 mål: 67%