30 maj 2018 Matteo Berrettini Ernests Gulbis speltips Franska Öppna

Speltips, Jack Sock – Dustin Brown 25/5: Vi tror på den underhållande tysken

Dustin Brown är tillbaka i rampljuset och tysken är lika underhållande att titta på som vanligt. I den andra omgången av Roland Garros väntar den duktiga amerikanen Jack Sock, som dock sett lite rostig ut så här långt i år.

Då är han tillbaka på den stora scenen. Den oerhört underhållande tysken Dustin Brown spelar vanligtvis allra mest på Challenger-touren, men har gjort det till en vana att sprattla till i de stora turneringarna på ATP-touren.

Förra året minns vi hur Dustin Brown charmade hela Wimbledon med sin fantastiska tennis på gräset. I Franska Öppna, som är hans första tunga turnering på ett tag, bjöd han på rolig tennis redan i den första rundan.

Tysken har en minst sagt säregen stil och är otroligt beroende av momentum. I sina bästa stunder håller 31-åringen en väldigt bra nivå och är fantastiskt svår att slå igenom. Han springer, springer och åter springer. Dessutom är han en bollbegåvning, som blir allra bäst när han spelar sitt väldigt aggressiva spel på nät.

Vi hoppas på en bra dag för tysken

I den första rundan slog tysken Dudi Sela, rankad runt 60 i världen. Därutöver gick Dustin Brown rakt igenom kvalet utan att tappa något set och såg väldigt stark ut. Nu väntar Jack Sock, en tungt slående amerikan, vars problem egentligen är rörligheten.

Rankad runt 25 i världen håller Jack Sock dock hög nivå, men har haft förtvivlat svårt att blanda sig i världseliten på allvar. Han såg dessutom lite rostig ut i 3-2-vinsten mot Robin Haase i den första omgången och vi tror att han kan få det svårt mot Dustin Brown. Han kommer i alla fall behöva kämpa rejält, speciellt om tysken lyckas få igång sina fötter.

Därför tycker vi att spelbolagen är lite snett ute i sin värdering inför matchen. Det finns många intressanta spel. Dustin Brown vinna minst ett set till 1,73 gånger pengarna hos William Hill lockar. Men vi fastnar till slut på det lite mer vågade över 35 game (asian handicap) till 1,90 gånger pengarna hos Betway. Vi får då pengarna tillbaka vid exakt 35 game. Det är inte helt otänkbart att det här landar på 3-0 och runt 35 game, varpå det här spelet känns som en liten gardering. Vi tror dock på minst fyra set i matchen.

Vill du följa Roland Garros gratis? Registrera dig hos bet365 och ta samtidigt del av en insättningsbonus på 1 000 kr. Spelbolaget sänder matcher från hela turneringen. Klicka här för att registrera dig!

Speltips:

Speltips:  Över 35 game (asian handicap)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 12:30, onsdag 25/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
2: 22%
Över 35,5 game: 51%
Under 35,5 game: 53%