12 juli 2017 Gilles Muller Marin Cilic Wimbledon speltips

Speltips, Jack Sock – Marin Cilic 2/9: Kroaten fortsätter?

Marin Cilic sitter i förarsätet inför matchen mot hemmaspelaren Jack Sock, men frågan är om kroatens fina form sitter i? Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför den tredje omgången i US Open.

För ett par dagar sedan träffade vi rätt på ett fint spel på Marin Cilic till 2,48 gånger pengarna och nu fortsätter vi att kroaten ska fortsätta att bringa tur till oss.

Det är ingen som helst tvekan om att han har inlett US Open på ett övertygande sätt och om 27-åringen fortsätter så här kan han vara en outsider till att plocka hem turneringen. Det här är som bekant kroatens favoritunderlag, något som inte minst märkts tidigare i sommar när Marin Cilic plockat hem bland annat en Masterstitel i Cincinnati.

I den tredje omgången väntar nu Jack Sock, hemmaspelaren som är rankad 27 i världen. Amerikanen har inte haft den bästa av säsonger och har faktiskt halkat ner fem positioner, samtidigt som han har misslyckats att plocka sin blott andra ATP-titel. Det går för övrigt att jämföra med Marin Cilic, som i skrivande stund har 15 ATP-titlar och är rankad som nummer 9. Anmärkningsvärd skillnad.

Vi fortsätter på den inslagna vägen

I förra omgången spelade vi ett handikappspel på Marin Cilic och vi ser egentligen ingen anledning att ändra den inställningen inför den här matchen. Visst, de här båda spelarna drabbade samman i Davis Cup för några veckor sedan och då vann amerikanen, men i US Open ska det vara kroaten som gäller som favorit.

Ett sethandikapp på -1,5 vore intressant, men vi har spanat in oddset på gamesmarknaden istället. Där hittar vi Marin Cilic -4,5 games till 1,95 gånger pengarna hos Betway (unik bonus på 1 500 kronor). Det känns på tok för högt, inte minst då det faktiskt kan sitta även vid en 3-2-seger eller till och med en 3-2-förlust. Vi vet att kroaten är stark i egen serve, något som hjälper honom att mycket sällan förlora set stort.

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Marin Cilic -4,5 games
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 23:30, fredag 2/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:    Regler och villkor gäller.

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Jack Sock: 28%
Marin Cilic: 72%
Över 3,5 set: 63%
Under 3,5 set: 43%