3 juli 2017 Tommy Haas Ruben Bemelmans speltips Wimbledon

Speltips, Jiri Vesely – Igor Sijsling 28/6: Första omgången fortsätter

Wimbledons första omgång fortsätter under tisdagen, där mötet mellan tjecken Jiri Vesely och nederländaren Igor Sijsling står på schemat. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Den första omgången fortsätter av årets Wimbledon fortsätter under tisdagen. Där väntar bland annat matchen mellan Jiri Vesely och Igor Sijsling.

22-åringen Jiri Vesely har halkat ner till plats nummer 64 på rankingen efter en skadefylld period. Tidigare har tjecken varit på plats nummer 35 och det är såklart målet att hitta tillbaka dit.

Inför den här turneringen har 22-åringen spelat en turnering på gräs för at anpassa sig till underlaget. Där slog han bland annat Jeremy Chardy, rankad 34 i världen, med 2-1. Dessvärre åkte han ut mot Milos Raonic, trots att tjecken var bra med i matchen hela vägen.

Igor Sijsling harvar omkring runt 100

28-årige Igor Sijsling har haft tio säsonger på ATP-touren, men har trots det aldrig vunnit en titel. Plats nummer 52 på världsrankingen är hans hittills högsta, men med det sagt har han ändå spelat in ett par miljoner under sin karriär.

Mot Jiri Vesely är favoritskapet väldigt tydligt. Dessvärre för Igor Sijslings del är det tjecken som är den tydliga favoriten – åtminstone enligt oss. 22-åringen är inte bara en bättre tennistalang, han har också motivationen och framtiden för sig. Ingen av spelarna har särskilt stor erfarenhet av grässpel, mycket tack vare att grässäsongen är så kort och ingen av spelarna brukar nå särskilt långt i grästurneringarna.

Hos Ladbrokes ger det raka spelet på Jiri Vesely fina 1,80 gånger pengarna. Det känns som väldigt bra betalt och får bli vårt spel.

Missa inte Wimbledon. Registrera dig hos ComeOn! Nu när Wimbledon står för dörren är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Jiri Vesely vinner
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  12:30, tisdag 28/6
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Jiri Vesely: 56%
Igor Sijsling: 48%
Över 3,5 set: 69%
Under 3,5 set: 38%