8 september 2017 Venus Williams Sloane Stephens speltips US Open

Speltips, Juan Martin Del Potro – David Ferrer 3/9: Stor fördel argentinaren

Det är formen som lär fälla avgörandet när Juan Martin Del Potro och David Ferrer gör upp om en plats i den fjärde omgången i US Open. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips.

David Ferrer har verkligen inte spelat någon vidare tennis de senaste månaderna. Visst, det här är inte den del av säsongen som passar spanjoren bäst. Det är allmänt känt att 34-åringen har haft sina bästa dagar och att framtiden inte riktigt ligger för honom.

Precis som många spanjorer är David Ferrer absolut starkast på grus. Det svaga tennisåret 2016 har dessutom gjort att spanjoren halkat ner ordentligt på världsrankingen. I skrivande stund ligger han på plats nummer 13.

Det går att jämföra med argentinaren Juan Martin Del Potro, som just nu är rankad 142 i världen. Vi vet alla att 27-åringen hör hemma betydligt längre upp på rankingen. Om det inte hade varit för hans skadefyllda säsonger på sistone hade toppnoteringen (4 i världen) från 2010 varit slagen för länge sen. Det vågar vi nästan lova.

Formen är den avgörande faktorn

När de här båda spelarna gör upp om en plats i fjärde omgången vore det konstigt om inte argentinaren Juan Martin Del Potro gäller som klar favorit. Den fina form som 27-åringen visat prov på de senaste veckorna gör honom faktiskt till och med till en outsider att plocka hela turneringen.

David Ferrer å sin sida kommer att få det tufft och vi vågar lova att han inte kommer att finnas med i upplösningen av turneringen, hur det än går i det här mötet. De sista veckorna har spanjoren åkt ut tidigt i flera turneringar, trots att han spelat mot rätt tunna spelare. Julien Benneteau, Albert Ramos och Evgeny Donskoy har varit spanjorens övermän i de sista turneringarna. Anmärkningsvärt.

Med formen i åtanke måste vi hålla argentinaren som väldigt klar favorit och vi blir inte förvånade om han tar det här i tre raka set. Vi riktar dock in oss på handikappmarknaden för games. Juan Martin Del Potro -5,5 games spelas till 1,95 gånger pengarna hos Betsson (1 000 kronor bonus plus 400 kronor gratisspel). Det bör argentinaren klara även vid en 3-1-seger.

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Juan Martin Del Potro -5,5 games
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (Unik: 1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel)
Spelstopp:  Tidigast 18:00, lördag 3/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:    Regler och villkor gäller.

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Juan Martin Del Potro: 76%
David Ferrer: 24%
Över 3,5 set: 60%
Under 3,5 set: 45%