28 februari 2017 Juventus Napoli

Speltips, Juventus – Fiorentina 20/8: Tillbaka till grunderna i premiären

Den italienska fotbollen är tillbaka och lördagen bjuder på två riktiga godbitar. I den sena kvällsmatchen mellan Juventus och Fiorentina tror vi på en tämligen tillknäppt matchbild.

Äntligen är den italienska fotbollen tillbaka. Säsongen inleds redan klockan 18:00 på lördagen när Roma tar sig an Udinese, men vårt fokus hamnar istället på kvällsmatchen mellan Juventus och Fiorentina.

Här kan vi verkligen snacka en riktig smällkaramell direkt. De regerande mästarna tar sig an ett av de klart mest svårspelade lagen i hela Serie A, åtminstone sett till de senaste säsongerna. Å andra sidan har Juventus fyra raka vinster mot Fiorentina och har faktiskt inte förlorat en ligamatch mot Fiorentina sedan 2013.

Hur som helst är det skönt att fotbollen äntligen är igång igen och i år är det verkligt intressant att se var Juventus står. Laget har tappat sin hänförare Paul Pogba, men har samtidigt plockat in klasspelare som Gonzalo Higuain. Den stabila stommen – som länge varit Juventus stora styrka – finns kvar och det lär märkas.

Back to basics i premiären

Att spelet brukar se lite mer knackigt ut i premiärmatcher är en allmän sanning. Det är inte konstigt att lagen inte är fullt trimmade, speciellt inte i det offensiva spelet. Det gör att vi tror på att lagen – speciellt Juventus – kommer att hålla sig till sina grunder i den här matchen.

Vi vet alla vilket otroligt välorganiserat och defensivt starkt lag Juventus är, inte minst på hemmaplan. Det såg vi inte minst i sommarens EM-turnering, där det italienska landslagets defensiv i stort sett enbart bestod av spelare från Juventus. Därför känner vi stor tilltro till deras defensiv.

Fiorentina har dessutom sett aningen stabbiga ut under försäsongen och har faktiskt förlorat samtliga sina träningsmatcher. Nu ska vi inte dra för stora växlar av sådana matcher, men vi kan åtminstone mena på att laget inte har imponerat.

Därför tror vi på en ganska tillknäppt premiär här. Juventus lär ta tag i taktpinnen och kommer definitivt att försöka täppa till det här. Därmed spelar vi Juventus hålla nollan till 1,90 gånger pengarna hos Betway. Vill du rygga spelet? Då rekommenderar vi att ni registrerar er via den här länken. Då får ni som nya kunder nämligen en unik bonus på 1 500 kronor – tillgänglig för våra läsare.

Speltips:

Speltips:  Juventus hålla nollan
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, lördag 20/8
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 67%
X: 24%
2: 13%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 55%