Karlskrona 18/11-16

Speltips, Karlskrona HK – Färjestad BK 1/10: Här finns det skrällvärde

Inte finns det väl anledning att ta för givet hur den här matchen slutar? I vår värld är matchen mellan Karlskrona HK och Färjestad BK en ganska öppen historia, varpå ett spel med fint skrällvärde hittas.

SHL-lördagen är fullspäckad med en rad intressanta matcher och det väntar så gott som en full omgång, sånär som på matchen mellan de regerande mästarna Frölunda HC och Djurgårdens IF, en match som spelas först på söndag.

Den match vi väljer att fokusera på från lördagens SHL-buffé spelas i Karlskrona, där hemmalaget får besök av Färjestad BK. Det här är ett Färjestad som efter inledande vinster mot Linköping och Örebro åkte på rejält med stryk mot nu serieledande Malmö Redhawks, som gick upp till 4-0 i lagens möte i Karlstad. Till slut stod det i för sig 4-2 på resultattavlan, men Färjestad såg inte helt solida ut i matchen.

Karlskrona har inlett säsongen betydligt bättre än vad de mäktade med förra säsongen. Så här långt har Leksand och Djurgården besegrats på ett minst sagt övertygande sätt, medan Malmö blev för svåra i premiären. Hur som helst är känslan att Karlskrona den här säsongen är mer solida.

Revansch finns att utkräva

Det var i för sig inte bara mot Färjestad som Karlskrona hade det svårt förra säsongen, men å andra sidan är det också ett väldigt dåligt facit de har mot just Färjestad. Fyra förluster på lika många matcher och även om det aldrig rann iväg riktigt är det såklart inga roliga siffror att ha med sig. Det betyder dock att det finns revansch att utkräva.

Med tanke på den tämligen lovande säsongsinledningen är det möjligen ett utmärkt läge för hemmalaget att ta den där revanschen. Märk väl att spelbolagen håller gästerna som klara favoriter här och att flera spelbolag skruvat upp oddset ganska ordentligt på en hemmavinst. Det gör att det öppnar sig en bra lucka för ett skrällspel här.

Den raka ettan, Karlskrona att vinna efter ordinarie tid, ger inte mindre än 3,65 gånger pengarna hos NordicBet. Det känns på tok för högt av flera anledningar. För det första är inte skillnaden mellan lagen så stor att ett sådant odds är motiverat i det här skedet av säsongen. Dessutom har Karlskrona visat prov på begynnande form och spelar som sagt på hemmaplan. 3,65 spelas därför som ett bra skrällspel. Om du inte har registrerat dig hos NordicBet är det hög tid nu. Du kanske till och med vill rygga spelet? Klicka här och lås upp en unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel hos NordicBet.

Speltips:

Speltips:  Karlskrona HK vinner (ordinarie tid)
Odds:  3,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  16:00, lördag 1/10
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 27%
X: 23%
2: 50%
Över 5,5 mål: 39%
Under 5,5 mål: 63%