15 november 2019 Norge Färöarna Speltips

Speltips, Kazakhstan – Norge 10/5: En felvärdering på målmarknaden

Ett spelbolag sticker ut ordentligt på målmarknaden inför VM-matchen mellan Kazakhstan och Norge tisdagen den 10 maj. Det tänker vi utnyttja direkt och vi hoppas att lagens risiga försvarsspel håller i sig.

VM-turneringens gruppspel rullar vidare och under tisdagen gräver vi fram ett speltips från den något kalla matchen mellan Kazakhstan och Norge. Det här är såklart inga lag vi kommer få se särskilt länge i turneringen, men det kan ändå gå att hitta fina spel från deras matcher.

Kazakhstan slog faktiskt Schweiz med 3-2 i sin öppningsmatch och hotade värdnationen Ryssland i sin andra match. Det mötet slutade till slut 6-4 till ryssarna, men det faktum att Kazakhstan ändå fick in fyra puckar vittnar om att det finns en del kvalité i laget.

Norge fick stryk med klara 3-0 i sin premiär mot Danmark. Tung förlust för ett norskt lag som faktiskt har några enstaka stjärnspelare. I senaste matchen fick norrmännen revansch, efter 4-3 mot Schweiz. Tung start för Schweiz, med förluster mot både Kazakhstan och Norge så här långt.

Ett spelbolag sticker ut rejält

Inför matchen mellan Kazakhstan och Norge finns det ett spelbolag som sticker ut rejält på målmarknaden. Hos Ladbrokes får vi nämligen smått otroliga 1,75 gånger pengarna på över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid). Det är ett spel som suttit i både Kazakhstans matcher och som satt med råge i Norges senaste.

1,75 går att jämföra med till exempel 1,58, som exakt samma spel ger hos Betway. Det är såklart en anmärkningsvärd skillnad och i vår värld är Betway närmare sanningen än vad Ladbrokes är.

Faktum är att Ladbrokes är över en tiondel bättre än samtliga konkurrenter. Det tackar vi för, med tanke på att vi tror att lagen kommer mäkta med åtminstone fem mål i den här matchen.

Kazakhstan har redan tryckt in sju puckar i den här turneringen, samtidigt som de har visat prov på ett minst sagt sladdrigt försvarsspel. Lika skakigt har det sett ut i Norges försvar, vilket borde tala för mål. Över 4,5 mål (ordinarie tid) hos Ladbrokes, till 1,75 gånger pengarna, blir helt enkelt vårt spel.

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  19:10, tisdag 10/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 22%
2: 49%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 43%