Bernard Tomic speltips

Speltips, Kevin Anderson – Bernard Tomic 28/7: Ett rakt spel från tredje omgången

Rogers Cup går in i sin tredje omgång under torsdagen. Kevin Anderson tar sig an Bernard Tomic och vi har hittat en vinnare inför matchen.

Rogers Cup i Toronto fortsätter med ett gäng trevliga matcher under torsdagen. Redan nu har turneringen bjudit på en rad skrällar, där Ryan Harrisons seger över John Isner måste varit den största knallen hittills. Den 144-rankade amerikanen slog sin landsman med 2-1 efter att ha spelat strålande tennis.

Vårt fokus den här dagen hamnar på matchen mellan sydafrikanen Kevin Anderson och australiensaren Bernard Tomic, en av tennisvärldens stora talanger. 23-åringen är rankad som nummer 22 i världen, men har varit rankad så bra som 17 tidigare i år. På sina snart åtta säsonger på touren har han spelat in tre ATP-titlar, en samling som spås bli större med tiden.

Dessvärre har australiensaren något svårt att hitta en jämnhet i sina prestationer. I sina bästa stunder håller han enormt hög nivå och är en sann bollbegåvning. Nu börjar också den delen av säsongen som passar honom allra bäst, nämligen hardcourt. Det är hans klart bästa underlag, speciellt utomhus.

Kevin Anderson är beroende av form

För motståndet i den här tredje omgången av Rogers Cup, också känd som ATP Toronto hos flera spelbolag, står alltså sydafrikanen Kevin Anderson. 30-åringen är nu rankad som nummer 34 i världen. Han har halkat ner rejält efter förra årets succésäsong, då han var uppe som nummer 10.

Kevin Anderson är, precis som många andra spelare av hans typ, starkt beroende av sin form. Detta då han är så beroende av sin serve. När den fungerar och han har medvind kan han göra livet till ett helvete för vilken spelare som helst. Det fick inte minst världsettan Novak Djokovic känna på i förra årets Wimbledon. Å andra sidan kan Kevin Anderson spela väldigt slarvigt och till synes lojt när han inte har en bra dag, ofta då serven inte heller fungerar.

Dessvärre för 30-åringens del har den här säsongen varit en sådan. Dels har han haft lite problem med skador, men när han spelat har han ofta åkt ut redan i första eller andra omgången. Ett ras på 24 placeringar på rankingen talar egentligen för sig själv och med tanke på hur formen ser ut är risken att det raset fortsätter.

De här båda spelarna möttes så sent som i London för en månad sedan. Det var i en grästurnering inför Wimbledon som Bernard Tomic vann i två raka set (6-3, 6-4). Känslan är att det övertaget sitter i. Därför känns 1,78 gånger pengarna på den raka segern på Bernard Tomic som ett fint spel. Det hittar vi hos Bethard.

Missa inte hardcourtsäsongen. Registrera dig hos ComeOn! Nu när det är dags för hardcourt – med US Open som den stora höjdpunkten – är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Bernard Tomic vinner
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, torsdag 28/7
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Kevin Anderson: 45%
Bernard Tomic: 56%