4 september 2019 Danmark Sverige speltips VM kval 2018

Speltips, Kina – Sverige 10/8: Viktig nattmatch – vi väljer sida!

Oddsen har dykt, men värde finns fortfarande kvar i damernas OS-fotbollsfajt mellan Kina och Sverige – en helt avgörande batalj i kampen om andraplatsen. Vi undrar, varför är de svenska damerna så pass stora favoriter?

Bakom ettan Brasilien är det tätt om andraplatsen i grupp E; det står mellan just Kina och Sverige. Jumboplatsen står Sydafrika, med noll pinnar på två matcher, på.

Resan hit har också varit närmast identiska, även om Kina sitter i förarsätet efter att ha vunnit med 2-0 över Sydafrika, till skillnad från Sveriges 1-0, och ”bara” förlorade med tre baljor mot Brasilien medan Sverige föll med fyra stycken.

Det är med andra ord endast två mål i målkolumnen som skiljer länderna åt, i jakten på den åtråvärda andraplatsen som innebär spel i slutspelet medan trean är osäker och därtill, om det bar av vidare, skulle ställas mot tuffare motstånd.

På truppfronterna finns inte mycket nytt av intresse att rapportera om.

Helt öppet

I min bok är det här en helt öppen match – om Sverige ska vara favoriter, är det mycket knappa sådana.

Det är rätt uppenbart att de svenska damerna är klart överskattade; spelare för spelare är truppen vass, men som kollektiv får man inte ihop det. Premiären mot Sydafrika var under all möjlig kritik och det krävdes en målvaktstabbe för att de tre pinnarna skulle inkasseras och bättre blev det inte mot Brasilien; en förnedrande 1-5-torsk.

Kina föll också hårt mot Brasilien, men visade i alla fall upp vissa positiva tendenser och insatsen mot Sydafrika var kontrollerad – förväxla inte med perfekt.

Det är ett svårspelat landslag som Pia Sundhages damer ställs mot och vi spelar Kina med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till smakrika 2,65 gånger pengarna hos Mybet, som ni, via oss, får en unik välkomstbonus på 1 000 kronor hos här!

Speltips:

Speltips: Kina draw no bet
Odds: 2,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot onsdag 10/8
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 27%
X: 29%
2: 46%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 58%