Speltips, Lazio – Inter 1/5: En batalj som lär kännas

Simon Pålsson Publicerat: 30 April 2016

Det brukar regna kort när Lazio och Inter drabbar samman i Serie A. När det dessutom är Luca Banti som håller i pipan är förutsättningarna ännu bättre för en kortrik historia. Det tvekar vi inte på.

Två klassiska italienska lag gör upp i en batalj som lär sätta avtryck. Lazio välkomnar Inter till den italienska huvudstaden och även om matchen inte gäller så där värst mycket i tabellen har vi ändå en del förväntningar inför matchen.

Det brukar nämligen bli hett och tufft när de här båda lagen drabbar samman, vilket de vanligtvis gör minst två gånger per säsong. Fyra röda kort på de två senaste mötena mellan lagen säger en hel del om hur hett det brukar vara.

Tabelläget då? Inter har säkrat sin plats till nästa års Europa League-kval, medan Lazio glider runt i mitten av tabellen utan möjligheter att klättra särskilt mycket. Därmed är matchen mest av akademisk betydelse, även fall det såklart handlar om att elda upp sig inför sina supportrar.

Luca Banti trivs med kortet i hand

En sak är säker inför matchen. Den domare som fått äran att döma matchen skäms sällan för att stå med kortet i handen. Totalt 44 gula och 3 röda kort under hans senaste åtta matcher ger ett väldigt härligt snitt i antalet visade kort per match.

Lägg där till att de här båda lagen inte brukar tveka på att bjuda upp till rejäla bataljer, inte minst när de ställs mot varandra.

Med allt det här i åtanke känns det som att ett överspel på kortmarknaden ligger nära till hands. Linan ligger på lämpliga 5,5 och det finns goda möjligheter att vi seglar över det i den här matchen.

Därför spelar vi över 5,5 kort till 1,88 gånger pengarna hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 kort
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 1/5
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: