19 augusti 2017 Juventus Cagliari

Speltips, Lazio – Juventus 27/8: Den första av två italienska godbitar

Serie A bjuder på två fina godbitar under lördagskvällen. Först ut är mötet mellan Lazio och Juventus, där hemmalaget har bättre chanser än på flera säsonger att hota sina gäster.

Det blir verkligen ingen dålig dag i den italienska toppfotbollen, med två riktiga heta drabbningar under lördagen. Först ut är matchen mellan Lazio och Juventus i den italienska huvudstaden.

Det här är ett möte som hemmalaget fruktar väldigt mycket, med tanke på att laget inte har slagit Juventus sedan 2013. I skrivande stund har laget tre raka förluster på hemmaplan mot Juventus, ett facit som det är svårt att vara vidare nöjda med. Faktum är att Lazio inte ens gjort mål på de här tre matcherna.

Inför det här mötet ser offensiven dock ut att ha fallit på plats i Lazio, som nu har ett intressant lagbygge att luta sig tillbaka på. I anfallet finns bland annat Immobile och Anderson, två spelare som på sina bästa dagar kan sysselsätta vilket försvar som helst i världen. I premiären mot Atalanta gjorde Lazio dessutom hela fyra baljor, varpå de bevisligen har förmågan att skapa och förvalta målchanser.

Klar fördel gästerna

Det ska dock understrykas att Juventus – precis som det har varit i flera säsonger – är klara favoriter i den här matchen. Det är en roll klubben får ta i samtliga matcher under säsongen i stort sett och det är också en roll som de bevisligen kunnat leva upp till i flera år.

I premiären mot Fiorentina såg laget något ringrostiga ut, men 2-1-segern gav ändå någon form av arbetsro. Än är alla bitar inte riktigt på plats i det nya lagbygget, som bland annat saknar mittfältsankaret Paul Pogba. Detta är någonting som Lazio hoppas kunna utnyttja i den här matchen.

Visst, Juventus brukar se till att spela tighta matcher på bortaplan, men vår känsla är att Lazio har bättre möjligheter än på länge att störa Juventus målmässigt. Etrit Berisha kommer inte till spel, men det är såklart inget avbräck i offensiven. Gästerna får klara sig utan Stefano Sturaro och Claudio Marchisio.

Vår känsla är att spelbolagen är lite väl ense om att det här blir målsnålt. Vi tror och hoppas snarare på en ganska uppsluppen historia. Därför känns 2,20 gånger pengarna på båda lagen göra mål hos Bethard lite väl högt. Registrera dig hos Unibet här och få samtidigt en bonus på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, lördag 27/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 20%
X: 28%
2: 53%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%