Speltips, Leganes – FC Barcelona 17/9: Urladdning att vänta i tidiga matchen

Simon Pålsson Publicerat: 15 September 2016

FC Barcelona är sugna på revansch efter skrällförlusten mot Deportivo Alaves i den senaste ligamatchen. Frågan är om inte en annan nykomling – Leganes – får sota för den förlusten.

Deportivo Alaves – nykomlingar i La Liga till den här säsongen – blev för svåra för FC Barcelona i förra ligaomgången. Trots att det stjärnspäckade laget spelade på hemmaplan lyckades alltså nykomlingarna knipa – inte bara en – utan hela tre poäng i matchen.

1-2 stod på resultattavlan efter 90 minuter. Där kan vi snacka säsongens första riktigt tunga skräll.

Föga förvånande studsade FC Barcelona tillbaka ordentligt i den efterföljande matchen, hemma mot Celtic i Champions League. Där fick skottarna se sig besegrade med hela 7-0. Snacka om tung smäll.

Nu tar sig FC Barcelona till en annan nykomling, nämligen Leganes. Känslan är att laget inte vill tappa fler onödiga poäng och att de gärna fortsätter på den inslagna vägen från matchen mot Celtic. En urladdning är att vänta, som en reaktion på förlusten senast. Den känslan är stark hos oss.

Leganes har imponerat hittills

Visst, hemmalaget ska kanske inte underskattas. Trots att Leganes alltså är nykomlingar måste kudos delas ut för deras inledning på säsongen. Laget har vunnit mot Celta Vigo, kryssat mot det ständiga topplaget Atletico Madrid och uddamålsförlorat mot Sporting Gijon. Inte pjåkigt.

Nu väntar dock ett lag som är ytterligare en nivå högre upp. Ett lag som dessutom fått vittring och har revansch att utkräva. Det finns förmodligen inte något sämre läge att möta FC Barcelona än precis just nu.

Vi litar blint på att gästerna vinner det här komfortabelt. Hos Unibet får vi 1,88 gånger pengarna på FC Barcelona -1,75. Det betyder att halva insatsen satsas på -1,5 och halva på -2, där vi alltså får pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger. Registrera dig hos Unibet här och lås då upp en bonus på 1 000 kronor bonus!

Speltips:

Speltips:  FC Barcelona -1,75 (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:00, lördag 17/9
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: