Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips, Leicester – Bournemouth 2/1: Helgalet överodds

Succélaget Leicester får besök av nykomlingen Bournemouth. Det känns som att det finns en solklar favorit inför den här matchen och det är vi inte sena med att utnyttja.

Ladda upp spelkassan: Här är de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

Höstens succélag och Premier Leagues serieledare Leciester City tar sig an nykomlingen Bournemouth i årets första match. Trots att hemmalaget alltså leder serien och har varit det kanske spelmässigt allra mest charmerande laget under hösten fortsätter oddsen att vara höga när de spelar.

Visserligen kommer Leicester till det här mötet med två raka matcher utan vinst, men det var borta mot Liverpool och hemma mot Manchester City, en match de trots allt tog en poäng i. Dessförinnan hade laget sex segrar på de sju senaste matcherna och kändes närmast ostoppbara.

Med firma Vardy och Mahrez i spetsen har laget vunnit matcherna allra främst genom sin sprudlande offensiv, även fall laget är en väl fungerande enhet över hela banan egentligen.

Revansch att utkräva

Säsongens första match mellan lagen slutade 1-1 i Bournemouth, ett resultat som Leicester så här i efterhand inte kan vara helt nöjda med. Vi kan inte tänka oss någonting annat än att laget är redo att ta revansch när de nu får chansen att spela på hemmaplan.

Bournemouth har haft det tufft i Premier League så här långt, med 20 inspelade poäng på sina 19 inledande matcher. Det ger ett tre poäng stort avstånd ner till nedflyttningsplats. På sistone har laget dock tagit tre tunga segrar, mot Manchester United, Chelsea och West Bromwich.

Styrkeförhållandet mellan de här båda lagen är dock glasklart och på hemmaplan måste Leicester gälla som klara favoriter. Flera spelbolag är nära dubbla degen när det kommer till den raka ettan och det tycker vi är på tok för högt. 1,98 gånger pengarna hos Unibet är det högsta oddset vi hittar och det hugger vi utan att blinka.

Speltips:

Speltips:  Leicester vinner matcher
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 2/1
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Leicester  1,98
Oavgjort  3,80 Regler och villkor gäller.
Bournemouth  4,20
Över 2,5 mål  1,80
Under 2,5 mål  2,10

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 51%
X: 26%
2: 24%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%