Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips, Leicester – Everton 7/5: Uppvisningsmatch från sensationen

Den osannolika succén mot den totala floppen – årets klara PL-vinnare, Leicester, tar emot Everton på King Power Stadium. Vi räknar med att växeln sätts i av båda sidor – är en målrik match således att vänta?

Tippade i botten, som en av de i bottentrion. Istället – Leicester stått för den största skrällen i fotbolls-Europa under modern tid och står, med två matcher kvar att spela, som vinnare av Premier League. Hur kunde det hända? Hur är det möjligt?

Oavsett – Leicester har haft en sak som de andra toppkonkurrenterna saknat: stabiliteten. När de andra hamnat i dippar, då har ”The Foxes” fortsatt vinna. Faktum är att de förlorat så lite som tre fajter under hela spelåret. Sensationellt.

Everton däremot; de är en enorm besvikelse. Truppen är fylld av klasspelare, men de har inte alls nått upp i standard – faktum är att man huserar på den undre tabellhalvan, elfteplatsen, och eftersom cuptiteln nu också är körd – möjligheterna ut i Europa – så väntas Roberto Martinez få foten på sin tränarpost. Kan också komma att städas om en hel del i truppen. Starta om på nytt.

Supportrarna ska bjudas på show

Det har festats hårt bland Leicesterspelarna i veckan och nästa partaj ska utspelas på King Power Stadium. Supportrarna ska bjudas på en show, och ingenting annat. Resultat kommer inte behöva bevakas; melodin istället ljuda – full fart framåt.

I praktiken betyder den här matchen lika lite för Everton, som även de ska kunna trappa upp växeln. Dessutom är de ett av seriens mest anfallsglada lag; matcherna snittar 3,0~ baljor. Kontringsspelet är vasst, men defensiven ihålig.

Gasen i botten att räkna med, alltså?

Nu saknar båda sidor defensiva pjäser dessutom. Leicester har mittfältsmotorn Danny Drinkwater samt mittbacksklippan Robert Huth avstängda. Evertons backlinje är hårt sårad av flera skador – nästan hela den ordinarie saknas.

Kan inte annat än att se det här bli en målrik historia och över 2,5 baljor spelas till 1,66 x insatsen hos Redbet.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 7/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 26%
2: 24%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%