Linköping 10/11-16

Speltips, Linköpings HC – JYP 2/9: Första hemmamatchen i CHL

CHL fortsätter med sin tredje omgång, där Linköpings HC tar sig an finska JYP. Nu är frågan om hemmalaget kan ta sin tredje raka vinst i det här gruppspelet.

SHL-säsongen närmar sig med stormsteg och de svenska lagens förberedelser har intensifierats på sistone. Inte nog med att träningen har steppat upp ett, två och till och med steg – nu spelas det också träningsmatcher. Därtill spelas fortfarande matcher i CHL, där många av de svenska lagen är väldigt framgångsrika.

Under fredagen tar Linköpings HC sig an finska JYP, ett lag de slog med 4-1 så sent som för en vecka sedan. Svensklaget har dessutom vunnit båda sina matcher i gruppspelet så här långt. Ett par dagar innan matchen mot JYP slog de dessutom franska Rapaces de Gap med klara 2-0 på bortaplan.

Nu väntar den första gruppspelsmatchen på hemmaplan och vi kan inte tänka oss att de tänker slå av på takten här, även fall avancemanget känns så gott som klart. Nu handlar det om att visa hemmapubliken sina kvalitéer också.

Gasen i botten här

Känslan är att det inte bara finns en viss skillnad i klass här – det finns också en annan faktor som talar väldigt mycket för hemmalaget. Det här är deras första match inför sin hemmapublik för säsongen, något som gör att de troligen kommer att trycka gasen i botten.

Med det i åtanke spelar vi Linköpings HC över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,82 gånger pengarna hos NordicBet. Det kan nog bli en målrik historia, men tre mål ska hemmalaget klara oavsett hur matchbilden blir. 1,82 känns som bra betalt.

Passa för övrigt gärna på att registrera er hos NordicBet nu. I samarbete med Spelbloggare.se erbjuder de utöver deras ordinarie bonus på 1 000 kr även ett gratisspel värt 400 kr. Klicka här för att registrera dig!

 

Speltips:

Speltips:  Linköpings HC över 2,5 mål (full tid)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel )
Spelstopp:  20:00, fredag 2/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 21%
2: 29%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 67%