9 november 2019 Brest PSG Speltips

Speltips, Ludogorets – Paris Saint-Germain 28/9: Ett nytt PSG utan Zlatan

Paris Saint-Germain är på jakt efter en seger i bortamötet med Ludogorets i den andra omgången av Champions League. Förhoppningen är att fransmännens delvis nya spelsätt skapar en del offensiva hörnor.

Landslagsuppehållet väntar efter helgen, men innan dess hinner vi klämma in en omgång både i Champions League och i det inhemska ligaspelet runt om i Europa.

En intressant match som väntar under onsdagen är den mellan Ludogorets och Paris Saint-Germain, som är i behov av poäng efter tappet hemma mot Arsenal i premiären. Faktum är att båda matcherna i den här gruppens första omgång slutade 1-1, vilket gör att utgångsläget är i stort sett identiskt för samtliga lag.

Samtidigt som PSG och Edison Cavani misslyckades med att förvalta sina chanser till mål och tre poäng hemma i Paris knep Ludogorets en pinne borta mot schweiziska FC Basel. Det är ett resultat som trots allt imponerar och som ger laget en bra chans i racet om tredjeplatsen, som troligen är dit de siktar.

Ett lite annorlunda Paris Saint-Germain

Under flera säsonger med Zlatan Ibrahimovic som den stora stjärnan var Paris Saint-Germain kända som ett av få storlag runt om i Europa som inte spelade särskilt hörnrika matcher. Den saken ser ut att ha ändrats en hel del sedan den svenska anfallaren lämnade klubben, delvis beroende på att det nu finns andra spelartypen som dikterar spelsättet.

I ligaspelet snittar laget runt 7 hörnor per match, samtidigt som de skrapade ihop hela 11 hörnor mot Arsenal i premiäromgången av Champions League. Det är en väsentlig skillnad från förra året.

Mot Ludogorets – i en match PSG dessutom behöver vinna för att haka på i toppen av grupptabellen – tar vi för givet att de franska gästerna tar kommandot direkt. Det här är en match som bör styras av ett betydligt starkare PSG och då lär också en hel del hörnor kunna skapas. Därför spelar vi PSG över 5,5 hörnor till 1,96 gånger pengarna hos Redbet (unik bonus på 2 000 kronor).

Speltips:

Speltips:  Paris Saint-Germain över 5,5 hörnor
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 28/9
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 11%
X: 20%
2: 70%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 47%