30 maj 2018 Matteo Berrettini Ernests Gulbis speltips Franska Öppna

Speltips, Lukas Rosol – Nikoloz Basilashvili 19/7: Galet överodds i ATP Kitzbühel

FRAMFLYTTAD. ATP Kitzbühel drar igång redan under måndagen och i den första omgången får vi se den rutinerade tjecken Lukas Rosol ta sig an Nikoloz Basilashvili. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Ännu en tennisvecka slår upp dörrarna. Sida vid sida med bland annat Davis Cup ska det spelas grustennis i österrikiska Kitzbuhel.

Det här är en turnering av 250-klassen, det vill säga den lägsta möjliga. Det gör också att det råder brist på riktigt stora namn i just den här turneringen. Visserligen ska vi få se hemmasonen Dominic Thiem, den intressanta tysken Philip Kohlschreiber och spanjoren Marcel Granollers spela tennis i Österrike. Det är inte fy skam.

Storfavorit är såklart Dominic Thiem, men det finns alltså en rad spelare som kan hota. Om han får alla bitar att falla på plats är det inte omöjligt att Lukas Rosol går långt i den här turneringen. Tjecken har en stor potential och kan i sina bästa stunder skaka väldigt duktiga spelare, något som inte minst bevisades av 3-2-segern mot Jo-Wilfried Tsonga i Davis Cup nu i helgen.

Fullkomligt galet överodds

Redan i tjeckens första match har vi lyckats lokalisera ett fullkomligt fantastiskt spel, åtminstone när det kommer till sannolikheten i förhållande till oddset. Lukas Rosol tar sig an Nikoloz Basilashvili från Georgien. 24-åringen är en duktig tennisspelare, men är för närvarande rankad en bra bit över 100 och har inte riktigt växlat upp helt i sin tenniskarriär än.

I sina bästa stunder håller 24-åringen hög nivå, men han spelar å andra sidan absolut mest på Challenger-touren. ATP-turneringar av 250-klassen kan vara en lämplig nivå att prova på, men att han skulle göra något enormt avtryck känns osannolikt. Mot Lukas Rosol, rankad 78 i världen för tillfället, kan han få det tufft. 30-åringen är inte bara en mer mångsidig tennisspelare, han är också klart mer rutinerad. Det är dessutom inte ens två år sedan tjecken var rankad 26 i världen.

Därför tycker vi att Bwin blivit lite väl generösa med sitt odds inför matchen. Lukas Rosol vinna 2-0 ger hela 2,50 gånger pengarna. Det måste såklart spelas.

Speltips:

Speltips:  Lukas Rosol 2-0
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, tisdag 19/7

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Lukas Rosol: 63%
Nikoloz Basilashvili: 38%
Över 22,5 game: 55%
Under 22,5 game: 53%