22 mars 2017 HV71 Färjestad BK speltips SHL

Speltips, Lukko Rauma – HV71 11/10: Bra slagläge för svensklaget

HV71 har ett fint utgångsläge inför returmötet mot Lukko Rauma i CHL-slutspelet. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför tisdagens match.

CHL-slutspelet kliver in i sina returmöten, där inte mindre än fyra svenska lag spelar viktiga matcher under tisdagskvällen. Ett av de svenska hoppen är HV71, som skaffade sig ett fint utgångsläge efter 2-0-segern hemma mot Lukko Rauma i det första mötet förra veckan.

Faktum är att HV71 sett allt starkare ut på senare tid, med fyra raka vinster. Därutöver bör nämnas att Jönköpingslaget har tryckt in 18 puckar på de här fyra matcherna. Det är ingenting annat än imponerande.

Med andra ord är uppförsbacken brant för gästande Lukko Rauma inför returmötet. Ett formstarkt HV71 kommer på besök och behöver egentligen bara försvara sin 2-0-ledning. Märk väl att hemmalaget dessutom inte alls sett bra ut den här säsongen, med nio förluster på sina elva inledande matcher i liga- och cupspel. Det är statistik som talar för sig själv.

HV71 kan avvakta och ställa om

Det är inte bara offensiven som varit stark för HV71:s del så här långt. Laget har dessutom bara släppt in tre mål på sina fyra senaste matcher. Med 2-0 i bagaget tror vi därför att HV71 intar en något mer avvaktande roll i den här matchen, åtminstone inledningsvis. Det finns ingen anledning att förta sig eller öppna upp matchen i onödan.

Ett offensivt hemmalag lär dock blotta sig bakåt, varpå det offensivt formstarka bortalaget kommer att få många chanser att döda den här tillställningen. Vår känsla är att HV71 inte bara är ett starkare lag på pappret, utan också sitter i förarsätet i dubbelmötet och har den bättre formen. Därför ligger också gästerna närmast segern.

Hos Betway spelar vi därför HV71 draw no bet till 1,75 gånger pengarna hos Betway.

I samarbete med Betway – ett av marknadens klart bästa spelbolag – kan vi på Spelbloggare.se erbjuda våra läsare en unik bonus på 1 500 kronor. Det är 500 kronor utöver den ordinarie bonusen på 1 000 kronor. Klicka här för att registrera dig och lås samtidigt upp den unika bonusen!

Speltips:

Speltips:  HV71 draw no bet
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, tisdag 11/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 18%
2: 45%
Över 4,5 mål: 56%
Under 4,5 mål: 49%