Speltips, Malmö – Djurgården 22/1: Det första av två heta möten

Simon Pålsson Publicerat: 22 January 2016

Vill du se fartfylld och förmodat målrik ishockey? Slå dig ner och titta på matchen mellan Malmö Redhawks och Djurgårdens IF under fredagskvällen. Spelbloggare.se har dessutom ett fint speltips inför matchen.

SHL slutar inte bjuda på fina matcher bara för att det råkar vara fredag. Malmö Redhawks vänder äntligen hem igen, efter att ha spelat hela fem raka matcher på bortaplan. Skåningarna får besök av Djurgårdens IF, ett lag blandar och ger för fullt. Det blir det första av två möten mellan lagen den här helgen, då de också drabbar samman uppe i Stockholm under lördagen.

Det här är ett möte som på sistone passat Djurgården allra bäst. Fem raka inbördes segrar talar väl egentligen sitt tydliga språk. Om vi tar oss tillbaka några år i tiden ser vi också att det ofta blir målrikt – ofta åt båda håll.

Malmö kommer till här matchen efter fem raka bortamatcher, på vilka laget faktiskt tagit sju poäng. Det får anses vara ett helt okej facit, med tanke på att laget besökt Växjö, Luleå, Gävle och Göteborg bland annat. Imponerande.

Djurgården spelar underhållande

En sak är säker om Djurgården på sistone – laget spelar onekligen underhållande matcher. För oss neutrala åskådare är det en fröjd att knäppa på TV:n och luta sig tillbaka i soffan. Det blir ofta målrikt, nästan alltid fartfyllt och inte sällan spännande.

Därtill är Djurgården ett lag som blandar och ger när det kommer till resultaten. De är helt enkelt svåra att veta var man egentligen har. På sistone har laget tagit ett par tunga segrar, bland annat borta mot Brynäs och Rögle. Dessutom har en inte lika imponerande förlust hemma mot Örebro. Högt och långt, vill säga.

Vad vi känner att vi kan lita på är att Djurgården trycker plattan i mattan. Det är ett spel som Malmö gärna hänger med på, vilket bör betyda att det här mötet blir underhållande med två lag som vill framåt. Vi fokuserar på överspelsmarknaden för de enskilda lagen, där över 2,5 mål för vardera lag ger 1,91 gånger pengarna hos Ladbrokes. Vi tänker fokusera på gästerna, vars målproduktion på sistone har imponerat.

Därför spelar vi Djurgården över 2,5 mål i matchen (inklusive övertid) till 1,91 gånger pengarna hos Ladbrokes. Det är trots allt Djurgården som trivs allra bäst i de här mötena, det har vi inte kunnat undgå att se under de sista säsongerna.

Speltips:

Speltips:  Djurgården över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  19:00, fredag 22/1
TV:    cmorehockey logo cmorelivefyra logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Malmö Redhawks  2,50 betway logo
Oavgjort  4,25 betway logo
Djurgårdens IF  2,50 nordicbet logo
Över 4,5 mål  1,67 betway logo
Under 4,5 mål  2,35 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: