malmö real madrid 30/9

Speltips, Malmö FF – IFK Norrköping 2/4: Äntligen allsvensk premiär!

Då var det äntligen dags för det vi längtat på under en lång och kall vinter. Den allsvenska premiären mellan Malmö FF och IFK Norrköping står för dörren. Blir det en uppvisning av två offensivt starka lag, månne?

Ladda spelkassan inför premiären! Här hittar ni spelbolagens bästa bonusar!

Den långa vintern är över och den allsvenska premiären är äntligen här. Den som la årets allsvenska spelschema ville uppenbarligen starta säsongen med en riktig godbit. För i premiären väntar nämligen en repris på förra årets guldmatch, där storfavoriten Malmö FF tar sig an de regerande mästarna IFK Norrköping.

I våra ögon är det här två lag med liknande styrkor. Det är lag som vilar på en stabil spelidé och som har ett par riktigt tongivande spelare. Det är också två lag med en offensiv identitet och som gärna vinner sina matcher genom att faktiskt spela ut sin motståndare.

Hos gästerna heter stöttespelarna Andreas Johansson och Emir Kujovic. I hemmalaget är Markus Rosenberg och Jo-Inge Berget två spelare att aldrig släppa blicken från.

Malmö FF har redan gjort avtryck

Redan innan den allsvenska säsongen tagit fart har Malmö FF lyckats göra avtryck. Skåningarna har nämligen vunnit samtliga sina fem tävlingsmatcher under 2016 och har därigenom tagit sig fram till final i Svenska Cupen.

I kvartsfinalen stötte de på IFK Norrköping, som slogs ut efter 1-0 på Malmö IP:s konstgräs. Det var en match som förtjänade betydligt fler mål än så och som i ärlighetens namn kunde ha slutat oavgjort eller till och med med en bortaseger.

Hur som helst har Malmö FF visat sig starka när det gäller. Nyförvärvet Anders Christiansen har imponerat stort, samtidigt som nya tränaren Allan Kuhn satt sin prägel på laget med ett nytt spelsystem. Malmö FF har utan tvekan svensk fotbolls starkaste trupp, egentligen både sett till bredd och spets. Huruvida det räcker hela vägen låter vi dock vara osagt.

IFK Norrköping har goda minnen

Intressant är att IFK Norrköping har goda minnen från de allsvenska mötena med Malmö FF förra säsongen. 3-1-segern hemma på Idrottsparken följdes upp av en guldfärgad 2-0-seger nere i Malmö i den sista omgången.

Malmö FF hade svårt med IFK Norrköpings fina presspel och väldigt rörliga anfallsspel förra säsongen, vilket inte är så konstigt med ett stabbigt och lite långsamt mittförsvar. Om det är någonstans vi hittar en svaghet i detta Malmö FF måste det vara där.

Inför årets premiärmatch mellan lagen är känslan att alla som älskar allsvensk fotboll har haft riktig tur. Det finns troligen inget bättre sätt att inleda säsongen, såväl för lagens supportrar som de neutrala åskådarna. Malmö FF och IFK Norrköping kommer att bjuda upp till dans, det vågar vi lova.

Det kan gå precis hur som helst i den här matchen. Vad vi dock känner oss mer säkra på är att vi kommer få se mål i premiären – troligen åt båda håll. Därför spelar vi båda lagen göra mål till 1,86 gånger pengarna hos Unibet. Saknar ni konto hos dem får ni 200% bonus upp till 1 000 kronor här.

Att X2 ger 2,25 gånger pengarna känns också på tok för högt, men vi väljer ändå att fokusera på vårt målspel den här gången.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:00, lördag 2/4
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Malmö FF  1,76
Oavgjort  3,85
IFK Norrköping  5,25
Över 2,5 mål  1,87
Under 2,5 mål  1,97

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 57%
X: 26%
2: 19%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 51%