21 mars 2017 Växjö Lakers Malmö Redhawks

Speltips, Malmö Redhawks – Växjö Lakers 27/10: Fartfylld historia i Malmö

Förväntningarna är höga när Malmö Redhawks tar sig an Växjö Lakers under torsdagskvällen. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför den intressanta drabbningen.

Huvudmatchen från den fullspäckade SHL-torsdagen är matchen mellan höstens utropstecken Malmö Redhawks och Växjö Lakers. Det här är ett Malmö Redhawks som visserligen förlorade sin senaste match, men som fortfarande har god form med sig in till det här mötet.

Trots att bortamatchen mot Frölunda HC senast slutade med en 3-1-förlust har skåningarna troligen med sig en relativt positiv känsla till den här matchen. Det spel som som laget visade upp i förlustmatchen var stundtals väldigt bra och 3-1-förlusten var inte riktigt rättvis sett till matchbilden.

I sina bästa stunder håller det här laget väldigt hög nivå och det råder ingen tvekan om att skåningarna faktiskt kan bli att räkna med längre fram i vår. Den fina inledningen på säsongen, som räckte så långt som till en serieledning i många omgångar, var inte en slump – det vågar vi lova. Här finns det mycket kvalité att ta fram.

Formen sviktar för gästerna

Växjö Lakers har inte haft en fullt så lovande inledning på säsongen. Det är inte bara resultaten som svikar ordentligt för gästerna, även prestationerna är upp och ner för det forna mästarlaget. I senaste matchen hemma mot Djurgården var den offensiva prestationen på topp, men att släppa in tre mål mot ett tidigare uddlöst Djurgården imponerar inte. 5-3-segern var dock välbehövlig för det Växjö Lakers som bara tagit 16 poäng på sina 12 inledande matcher.

I den här matchen känner vi starkt att favoritskapet ligger hos hemmalaget, men känslan är att det här blir en öppen och målrik historia. Det är den typen av matcher vi brukar få se i Malmö Arena. Om gästerna bjuder upp till dans kan de rent av knipa segern, men vi tror starkt på att hemmalaget gör starkt avtryck i matchen.

Därför spelar vi Malmö Redhawks över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,85 gånger pengarna hos Betway (unik bonus på 1 500 kronor).

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks över 2,5 (inklusive förlängning)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 27/10
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 22%
2: 36%
Över 4,5 mål: 63%
Under 4,5 mål: 36%