west ham man city 23/1

Speltips, Manchester City – Steaua Bukarest 24/8: Dubbelmötet är redan avgjort

Det finns inga som helst tecken på mättnad när Manchester City tar sig an Steaua Bukarest i returmötet i kvalet till Champions League. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Efter 5-0-segern i det första mötet råder det ingen som helst tvekan om att dubbelmötet mellan Manchester City och Steaua Bukarest redan är avgjort. Nu handlar allting om hur pass motiverade Manchester City är till att göra fler mål.

Om vi känner både det laget, spelarna och tränaren Pep Guardiola rätt är de väldigt intresserade av att bjuda hemmapubliken på fin fotboll. Hur motiverade gästande Steaua Bukarest är till att spela den här matchen är också högst osäkert, men möjligen är rumänerna måna om att behålla någon form av heder.

Spänningen må vara död, men det här kan säkert bli en ganska intressant historia ändå. Åtminstone för den som älskar att se mål.

Vi anar ingen större mättnad

Faktum är att vi egentligen inte anar någon större mättnad från Manchester Citys sida. Det här är precis den typen av matcher som passar laget väldigt bra, speciellt då målglada spelare som Sergio Aguero får mycket utrymme.

Det råder dessutom ingen som helst tvekan om att Manchester City är ett två, tre klasser bättre lag än Steaua Bukarest.

Därför spelar vi Manchester City -2 (asian handicap) till 1,93 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger. Om du inte har ett konto hos Unibet kan du registrera dig här och då få en bonus på 1 000 kronor som ny kund.

Speltips:

Speltips:  Manchester City -2 (asian handicap)
Odds:  1,93 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 24/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 13%
2: 5%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 37%