4 juli 2017 Dudi Sela Marcel Grannolers speltips Wimbledon

Speltips, Marcos Baghdatis – Pablo Cuevas 23/6: Nu har cyprioten vaknat

En av fyra kvartsfinaler i ATP Nottingham avgörs mellan Marcos Baghdatis från Cypern och Pablo Cuevas från Uruguay. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

ATP Nottingham är framme vid kvartsfinalerna, som avgörs under torsdagen. Bland annat väntar matchen mellan cyprioten Marcos Baghdatis och Pablo Cuevas, som just nu är rankad 25 i världen.

30-åringen är å andra sidan en renodlad grusspelare. Inte nog med att han är klart bättre på det underlaget, han ser dessutom mestadels till att spela sådana turneringar. Å andra sidan åker han oftare ut tidigt i turneringar på andra underlag, vilket gör att han inte hinner spela så många matcher på det.

I inledningen av ATP Nottingham har Pablo Cuevas tagit två vinster, men faktum är att han fick kämpa rejält mot Daniel Evans senast. Två av tre set gick dessutom till tiebreak. Den 95:e rankade britten var helt enkelt en svår nöt att knäcka.

Marcos Baghdatis trummar igång

I kvartsfinalen väntar alltså cyprioten Marcos Baghdatis, en spelare som håller väldigt hög nivå i sina bästa stunder. Dessvärre har skador och en allmän ojämnhet ställt till det något för 31-åringen, som halkat ner till plats nummer 40 på världsrankingen.

I den här turneringen har han dock sett tung ut, med en övertygande seger mot Evgeny Donskoy och en fin vändning mot Sam Querrey. Att slå den hårt servande och slående amerikanen Sam Querrey – trots underläge efter första set – imponerar. I de två avslutande seten var Marcos Baghdatis uppe på gammal god nivå, åtminstone i vissa stunder.

Känslan är att Marcos Baghdatis blir svårstoppad nu. Han trivs dessutom väldigt bra på gräs, där han ligger runt 62% i vinster. Å andra sidan hinner han inte spela särskilt många gräsmatcher per år.

Vår känsla är att cyprioten tar tag i den här matchen direkt. Pablo Cuevas har känts både lätt omotiverad och trubbig så här långt. Därför är Marcos Baghdatis 2-0 till 1,98 gånger pengarna hos Unibet bra betalt.

Speltips:

Speltips:  Marcos Baghdatis 2-0
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 14:20, torsdag 23/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Marcos Baghdatis: 75%
Pablo Cuevas: 29%
Över 2,5 set: 40%
Under 2,5 set: 66%