4 juni 2017 Pablo Carreno-Busta Milos Raonic ATP Tennis speltips Roland Garros

Speltips, Milos Raonic – Adrian Mannarino 25/5: Stor fördel kanadensaren

Milos Raonic har ambitionen att på allvar blanda sig in i fighten om de stora titlarna den här säsongen. Om det ska bli verklighet måste spelare som Adrian Mannarino bli en mumsbit för 25-åringen.

Den 25-åriga kanadensaren går från klarhet till klarhet på ATP-touren. Efter att ha varit oerhört begränsad i sitt spel för ett par år sedan har den långa kanadensaren utvecklats till att bli en mer mångsidig spelare.

Med sina 196 centimeter över havet är Milos Raonic en spelare med fantastiska fysiska förutsättningar, något som i yngre år nästan kan vara en belastning då det inte tvingar fram utveckling på andra nivåer. Nu har han dock tagit tag i den biten och den senaste säsongen var ett stort steg framåt.

I år är förhoppningen att på allvar blanda sig i fighten om de yttersta platserna i världseliten. I skrivande stund är 25-åringen rankad 9 i världen, men förhoppningen är att dels avancera ett par platser, men också utveckla sitt spel till den grad att han kan gå riktigt långt i stora turneringar. Än så länge har han haft det svårt mot de absolut bästa spelarna, medan lite sämre spelarna ofta är en mumsbit för den tungt servande kanadensaren.

Adrian Mannarino får svårt att hinna med

Det ska sägas att fransosen Adrian Mannarino inte på något sätt är en dålig tennisspelare. 27-åringen har skördat en hel del framgångar på ATP-touren och är nu rankad 58. För bara ett år sedan var han uppe på plats nummer 27.

Dessvärre lider Adrian Mannarino av två problem. Dels har han svårt mot tyngre spelare och han har hittills inte plockat någon titel på ATP-touren. Det blir helt enkelt för svårt mot de lite bättre spelarna långt in i turneringarna. En annan sak är att hans klart sämsta underlag är grus, vilket alltså Roland Garros spelas på. Adrian Mannarino spelar få matcher per säsong på grus, delvis beroende på att han inte tycker om det, men också för att han helt enkelt förlorar och åker ut när han väl gör det.

Därför tror vi att fransmannen får det väldigt tufft mot Milos Raonic. Kanadensaren såg också väldigt tung ut i sin första match, som han vann med 3-0 mot Janko Tipsarevic. Därför spelar vi Milos Raonic vinna 3-0 till 1,67 gånger pengarna hos Betway. Där ligger Betway klart bättre än sina konkurrenter och det tackar vi för.

Vill du följa Roland Garros gratis? Registrera dig hos bet365 och ta samtidigt del av en insättningsbonus på 1 000 kr. Spelbolaget sänder matcher från hela turneringen. Klicka här för att registrera dig!

Speltips:

Speltips:  Milos Raonic 3-0
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, onsdag 25/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 93%
2: 11%
Över 31,5 game: 57%
Under 31,5 game: 57%