7 juni 2018 Dominic ThiemMarco Cecchinato speltips Franska Öppna

Speltips, Milos Raonic – Dominic Thiem 17/11: Han tar sig till semifinal

Vinnaren i matchen mellan Milos Raonic och Dominic Thiem tar sig till semifinal i ATP World Tour Finals. Här sticker vi ut hakan och tycker oss ha hittat ett minst sagt solklar favorit.

En semifinalplats i potten.

Förutsättningarna är glasklara inför matchen mellan Milos Raonic och Dominic Thiem i ATP World Tour Finals. Mötet är det sista som spelas i gruppen och här handlar det helt enkelt om att slåss om andraplatsen i gruppen. Vem som vinner gruppen? Novak Djokovic, av allt att döma.

Milos Raonic och Dominic Thiem har båda en varsin vinst efter två spelade omgångar. Båda spelarna har besegrat Gael Monfils, men förlorat mot Novak Djokovic. För Milos Raonic var det dock en förlust med minsta möjliga marginal, efter 2-0 (7-6, 7-6). Två förlorade tiebreaks, båda med två poäng. Det tyder trots allt på ett fungerande spel.

Han orkar nog inte stå emot

Dominic Thiem har tagit stora steg under året och närmar sig allt mer den yttersta världstoppen, där Milos Raonic i princip cementerat sig själv under året. Det finns dock en växel extra i spelare som Milos Raonic kontra Dominic Thiem, som fortfarande faller en hel del på sin ojämnhet. Den kan ofta drabba honom under matcherna, när det som inledningsvis såg så ljust ut slutar med en förlust i slutändan.

Känslan inför matchen mot Milos Raonic är att Dominic Thiem får det väldigt tufft. Milos Raonic har visat prov på god form och har ett väldigt tungt grundspel, med en högklassig serve som bästa vapen. Det är tveksamt om Dominic Thiem är redo för att stå emot det i rådande läge.

Milos Raonic känns het och då är han inte lätt att stoppa. Därför tycker vi oss värdera det kanadensiska favoritskapet som väldigt stort. 2-0 till 2,12 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kronor) spelas. Över dubbla degen är helt klart värt en slant i våra ögon.

 

Speltips:

Speltips:  Milos Raonic 2-0
Odds:  2,12 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, torsdag 17/11
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Milos Raonic: 69%
Dominic Thiem: 33%
Över 2,5 set: 41%
Under 2,5 set: 65%