24 december 2017 New Orleans Saints Atlanta Falcons speltips NFL

Speltips, Minnesota Vikings – New York Giants 4/10: Den täta defensiven i fokus

I den fjärde omgången av NFL tar Minnesota Vikings emot New York Giants i en på förhand intressant och viktig match. Kan det obesegrade hemmalaget fortsätta sin imponerande vinsttrend?


Efter tre imponerande segrar i följd är det dags för Minnesota Vikings att få besök av klassiska New York Giants i den fjärde NFL-omgången för säsongen. Matchen spelas på U.S. Bank Stadium, den toppmoderna nya arenan som bland annat ser till att Vikings slipper spela sina matcher i tiotals minusgrader senare under säsongen.

Trots att vi bara är fyra omgångar in i säsongen är det här lite av en nyckelmatch i NFC, där hemmalaget kan koppla ett fint grepp i händelse av ytterligare en seger. I våra ögon är det också Minnesota Vikings som är klara favoriter i den här matchen, mycket tack vare sin solida defensiv.

Det är allmänt känt att det här laget är klart defensiva i sin inriktning, någonting som bar frukt redan förra säsongen. Här lämnas ingenting till slumpen och även om den nya arenan gjort att det inte är lika jobbigt – kanske – att möta dem på bortaplan är Minnesota inget ställe du gärna åker till.

Eli Manning i rampljuset

Gästernas nyckelspelare är utan tvekan quarterbacken Eli Manning, vars ojämnhet varit en del av förklaringen till att Giants haft ett par tunga säsonger bakom sig. Det finns också ett par inte så smickrande statistiska detaljer inför den här matchen. Eli Manning har historiskt haft det väldigt tufft mot just Minnesota Vikings. På sistone har han 5 touchdowns, men hela 14 interceptions. Anmärkningsvärt. Det är också tydligt att han har svårt med aggressiva, täta försvar.

I vår värld är det som sagt hemmalaget som får favoritskapet inför matchen och även om ett rakt eller ett handikappspel kan vara intressant väljer vi en annan bana. New York Giants har nämligen också spelat ett hyfsat försvarsspel så här långt. Nyckeln i den här matchen handlar snarare om att inte tappa poäng i egna anfall och i allmänhet hålla nere antalet turn-overs.

Därför spelar vi New York Giants under 19,5 poäng till fina 1,91 gånger pengarna hos Betway. Den saken vågar vi lita på, att Minnesota Vikings försvar levererar alltså. Låter spelet intressant? Passa på att registrera dig hos Betway nu och ta samtidigt del av vår unika bonus på 1 500 kronor hos spelbolaget. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Ny högre bonus från Bethard: 125% -> 1 250 kr!

Sätt in 1 000 kr - Få 2 250 kr att spela för hos Bethard, spelbolaget för dig som vill spela stort.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips:  New York Giants under 19,5 poäng
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  02:30, tisdag 4/10
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 68%
2: 35%
Över 43 poäng: 51%
Under 43 poäng: 51%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!

Jämför casinon