Speltips, Modo – Södertälje SK 3/10: Vår feeling öppnar för specialspel

Simon Pålsson Publicerat: 3 October 2016

En enda match från Hockeyallsvenskan. Det är all ishockey vi blir bjudna på under måndagen. Spelbloggare.se har hur som helst hittat ett fint speltips inför matchen mellan Modo och Södertälje SK.

Hockeyallsvenskan bjuder på en match under måndagen. Det blir för övrigt den enda svenska elitmatchen i ishockey under dagen, men det är faktiskt inte vilken match som helst. Två av många potentiella topplag i den här på pappret jämna serie drabbar samman i Ö-vik.

Hemmalaget Modo får besök av Södertälje SK och det här kan bli väldigt intressant. På vår systersajt SuperSpelen.se har vi redan flaggat för en liten skräll, då oddset på den raka tvåan blivit på tok för högt. Det finns helt klart ett skrällvärde i det spelet, men här riktar vi blickarna åt ett annat håll. Klicka här för att läsa mer om skrällspelet!

I vår värld är det inte konstigt att hemmalaget målas upp som knappa favoriter här, men spelbolagen är minst sagt snett på det med följande oddssättning:

1,57 – 4,60 – 4,60

Magkänslan öppnar för specialspelet

Exakt var värdet finns i den här matchen är inte helt enkelt att avgöra. Det finns helt klart ett skrällvärde i den raka tvåan, men vår känsla är att matchen blir väldigt tight. Då kan det lika gärna sluta med ett kryss eller en seger för hemmalaget.

Vår känsla är att matchen möjligen inleds något trevande, men på allvar tar fart i den andra perioden. Risken är överhängande att vi får se en hel del mål, med tanke på att båda lagen redan har visat prov på offensiv kvalité. Å andra sidan har båda skiftande resultat bakom sig så här långt, men det är naturligt i det här skedet av säsongen.

Därför spelar vi över 1,5 mål i den andra perioden till 1,80 gånger pengarna hos Betway (unik bonus på 1 500 kronor).

Speltips:

Speltips:  Över 1,5 mål (andra perioden)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 3/10
TV:   cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: