Speltips Spezia Napoli

Speltips, Napoli – Sassuolo 16/1: Viss skrällchans

Serieledande Napoli är, som alltid, mycket hemmastarka – men har de inte blivit lite för stora favoriter när Sassuolo besöker Stadio San Paolo?

Det har dröjt och dröjt, men nu är Napoli uppe som herre på täppan. Receptet? Det fenomenala hemmaspelet – som alltid. Strax efter Juventus får de ändå tituleras som favoriter till att kamma hem scudetton. Samma Juventus är de nu två pinnar före i tabellen, precis som Inter och tre är det ner till Fiorentina. Öppet race.

Sassuolo är en av de största, mest positiva överraskningarna i Serie A. Från att ha varit en bit nere på den undre tabellhalvan i fjol, till att nu vara sexa och en stark kandidat till att plocka en av Europaplatserna – ett område de just nu har tre pinnar upp till, med en match mindre spelad än konkurrenterna runtom.

Acceptabelt handikappspel

Napoli borta – undra om inte det är den svåraste matchen man kan ställas inför i Serie A? Serieledarna är suveräna på hemmaplan; vunnit sju matcher och kryssat två. Målskillnaden? 18-6.

Dock ska vi nämnda, vilket är av största betydelse, att Napoli bara vunnit två av dessa med två baljor eller fler, inte en enda av de fyra senaste. Siffror som, i Napoli-mått mätt, inte är överdrivet starka. Nu senast kördes Frosinone över med fem mål mot ett på bortaplan – en fantastisk prestation, men Sassuolo är flera snäpp upp i kvalité.

Dessutom har vi annan stark statistik på vår sida: Sassuolo har inte förlorat en enda seriematch mer fler än ett mål. Nu saknar de förvisso två viktiga pjäser i Paolo Cannavaro samt Domenico Berardi medan Napoli har hela truppen intakt.

Tycker ändå att värden blivit för stora favoriter och Sassuolo plusspelas med 1,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid förlust med två baljor – till acceptabla 1,80 x insatsen hos Bet365.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Sassuolo +1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 16/1
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Napoli 1,33
Oavgjort 6,00
Sassuolo 12,00
Över 2,5 mål 1,58
Under 2,5 mål 2,52

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 75%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%