Nashville Predators

Speltips, Nashville Predators – San Jose Sharks 4/5: Kniven mot strupen

Nashville Predators har kniven mot strupen när laget får besök av San Jose Sharks inför det tredje mötet i slutspelsserien mellan lagen. Kan Filip Forsberg och gänget studsa tillbaka när det behövs som mest?

Har San Jose Sharks satt in dödsstöten direkt? Efter två spelade matcher på hemmaplan har laget gått upp till en 2-0-ledning i matchserien mot Nashville Predators. Det är inte vidare förvånande med tanke på klasskillnaden mellan lagen.

5-2 i den första matchen följdes upp av 3-2 i det andra mötet. Nu är kniven verkligen mot strupen för Nashville Predators, som onekligen behöver vinna minst en av sina kommande två hemmamatcher. Om laget ska ha någon realistisk möjlighet är det nog bäst att vinna nattens möte.

I den första slutspelsrundan mot Anaheim Ducks vann laget blott en av sina tre hemmamatcher. Det kan vara intressant att ha med sig inför det här mötet. 0-3 och 1-4 slutade till exempel lagets två första hemmamatcher i den första slutspelsrundan.

Förutsättningar närmast optimala

Det ska sägas att båda lagen har så gott som optimala förutsättningar inför matchen, helt utan större avbräck och med två dagars vila mellan matcherna. Visst, resan till Nashville kan ha tagit lite på krafterna, men batterierna bör vara laddade till fullo inför det tredje mötet.

Hemmalaget får dock möjligen klara sig utan Cody Bass och Gabriel Bourque, två spelare vars medverkan i slutspelet närmar sig lite för varje dag som går. Gästerna å sin sida har en fläckfri frånvarolista.

5-2 och 3-2 i de två första matcherna vittnar om att det finns fin offensiv kvalité i båda lagen. Med tanke på att hemmalaget måste trycka framåt tror vi på en öppen matchbild och det talar för mål. Därför spelar vi över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,82 gånger pengarna hos Unibet.

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, onsdag 4/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 25%
2: 36%
Över 5,5 mål: 39%
Under 5,5 mål: 63%