9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips, Nick Kyrgios – Illya Marchenko 3/9: Ladbrokes har spårat fullkomligt

Ladbrokes har spårat totalt med oddset inför matchen mellan Nick Kyrgios och Illya Marchenko i den tredje omgången av US Open. Det vore dumt att inte passa på när oddset är flera tiondelar bättre än hos konkurrenterna.

Stoppa pressarna!

Ladbrokes har gått fullkomligt bananas i sin oddssättning inför matchen mellan Nick Kyrgios och Illya Marchenko i den tredje omgången av US Open.

Det finns en solklar favorit i det här mötet och det mesta pekar mot att australiensaren Nick Kyrgios inte bara kommer att vinna, utan också vinna väldigt enkelt. Det råder ingen tvekan om att 21-åringen är en fantastisk tennistalang och att han dessutom är en klart bättre spelare än Illya Marchenko.

Här trycker vi in såsen på 3-0

Illya Marchenko är visserligen på toppen av sin karriär just nu, men ligger trots det bara på plats nummer 63 på världsrankingen. 26-åringen kan säkert klättra ett par placeringar till, men har inte i den yttersta världseliten att göra. Redan nu är Nick Kyrgios nere på plats nummer 16 i världen och 21-åringen lär klättra ytterligare. Där kan vi verkligen snacka anmärkningsvärd skillnad mellan de båda spelarna.

Tidigare i den här turneringen har Nick Kyrgios spelat väldigt bra, med två raka 3-0-segrar. Senast mot Horacio Zeballos fick vi dessutom in vårt speltips till 1,74 gånger pengarna. Illya Marchenko har också tagit sig till den tredje omgången, men har det betydligt mer kämpigt rent spelmässigt.

I vår värld är Nick Kyrgios enorm – ENORM – favorit här. Att australiensaren – som gick ut häromveckan och lovade att han skulle lägga av med tennisen om han vinner US Open i år – skulle åka ut mot Illya Marchenko är bara osannolikt. Snarare ligger 3-0 nära till hands. Hos Ladbrokes (1 000 kronor bonusspel) ger spelet hela 1,95 gånger pengarna. Att jämföra med exempelvis bet365, som ger 1,57 gånger pengarna för samma spel.

Nära dubbla degen alltså. PASSA PÅ!

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Nick Kyrgios 3-0
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, lördag 3/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:    Regler och villkor gäller.

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Nick Kyrgios: 88%
Illya Marchenko: 11%
Över 3,5 set: 44%
Under 3,5 set: 59%