24 januari 2018 Tennys Sandgren Hyeon Chung speltips Australian Open

Speltips, Nicolas Almagro – Pablo Cuevas 31/8: Här passar vi på redan nu

Andra omgången i US Open startar på onsdag. Nicolas Almagro står inför en betydligt tuffare uppgift i sin andra match i turnering, när Pablo Cuevas från Uruguay står på andra sidan nätet.

Den andra omgången i US Open smyger igång under onsdagen. På schemat står bland annat matchen mellan Nicolas Almagro och Pablo Cuevas, en spelare som har haft en fin säsong den här sommaren. 30-åringen har inte bara vunnit två titlar på ATP-touren, han har också avancerat till sin toppnotering på världsrankingen.

Just nu har uruguayanen ramlat ner till plats nummer 20, men den nya toppnoteringen är från mitten av augusti när Pablo Cuevas var 19 i världen. Ytterligare två titlar gör att han nu sitter med totalt fem ATP-titlar, ett facit som verkligen inte ska nonchaleras.

Det går att jämföra med spanjoren Nicolas Almagro, som är ett år äldre än sin motståndare. Han har plockat en titel i år, men har 13 totalt. Å andra sidan har spanjoren halkat ner till plats nummer 48 och har utan tvekan sina bästa år bakom sig. Speciellt på hardcourt har 31-åringen haft det tufft de sista säsongerna och fokuset är – som för många spanjorer – grussäsongen.

En femte raka seger?

I våra ögon finns det en klar favorit i den här matchen. Pablo Cuevas är på många sätt en bättre tennisspelare än sin motståndare här, speciellt på grund av sin mångsidighet. Trots att de sista veckorna inte varit sprudlande minns uruguaynen den här sommaren med glädje. Han har varit het.

De här båda spelarna har dessutom spelat mot varandra fyra gånger tidigare, varav tre möten spelats så sent som förra året. Pablo Cuevas har vunnit samtliga och går därmed in med ett stort och tydligt psykologiskt övertag till den här matchen. Det ska inte underskattas.

I sin första match fick Pablo Cuevas kämpa mot den svårspelade israelen Dudi Sela, men femsetaren var säkert en bra genomkörare att ha med sig i fortsättningen av turneringen. Nicolas Almagro vann enkelt mot en spelare rankad över 150 i världen.

Hos Betway betalar det raka spelat på Pablo Cuevas 1,71 gånger pengarna. Det är väldigt bra betalt, speciellt då samma spel är nere på 1,53 gånger pengarna hos exempelvis bet365. Vi synar med glädje. Om du ännu inte har ett konto hos Betway kan du registrera dig via oss. Då får du en unik bonus på 1 500 kronor, som inte är tillgänglig direkt via deras sajt. Klicka här för att låsa upp bonusen!

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Pablo Cuevas vinner
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, onsdag 31/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Nicolas Almagro: 42%
Pablo Cuevas: 58%
Över 3,5 set: 67%
Under 3,5 set: 38%