Speltips, Palermo – Juventus 24/9: Kombinationsspel testas

Spelbloggare Publicerat: 23 September 2016

De senaste årens matcher mellan Palermo och Juventus har en väldigt tydlig måltrend – och vi har svårt att se den brytas när lagen ska göra upp om tre poäng på Stadio Renzo Barbera. Valet av spelobjekt landar i ett kombinationsspel till strax under dubbelt betalt.

Botten mot toppen?

Palermo fick slåss in i det sista för att lösa kontraktet förra året och det var tack vare en fantastisk slutspurt, där vinsterna radades upp, som man fick huvudet över vattenytan – en pinne från det helröda tabellområdet. De antas få det svårt även det här spelåret och är, när fem matcher är avverkade, tippade som nästfavoriter att trilla ur serien.

Resultatet hittills för Palermo – fem pinnar på fem matcher.

Gästande Juventus har en alldeles unik position i den italienska klubbfotbollen och vunnit Serie A fem år efter varandra, och även Coppa Italia två raka säsonger. Allt talar för att det blir ännu ett spelår av dominans väntar – just nu är man placerade etta – och det är upp till ”Den gamla damen” att stå för hotet ute i Europa.

Hos Palermo saknas Aleksandar Trajkovski, Michel Morganella, Slobodan Rajkovic och svenske Robin Quaison. Juventus har Claudio Marchisio, Patrice Evra och Medhi Benatia out.

Vinner – och håller nollan?

Vid första anblick kanske oddsen på spelen till Juventus favör inte känns överdrivet lockande, men vi vill ändå mena att det finns värde att hämta från flera marknad, framförallt två – så varför inte kombinera dessa?

Möjligt att det blir på tal om lite rotation från Juventus sida, men truppen är bred och matchen tas förstås på fullaste allvar. Passande uppgift att ha i ett så här pass tätt schema, där en stabil trea borde kunna plockas oavsett vilket manskap som ställs ut.

Det ska helt enkelt skilja flera klasser.

Framåt borde inte Palermo ha kvaliteten för att rubba Juventus urstarka defensiv. Här saknas dessutom Robin Quaison och det är ett offensivt avbräck, även om han inte alltid har en plats i startelvan.

Extremt intressant fakta är att Juventus vunnit hela åtta raka inbördes möten – utan att släppa in mål! Detta från 2011 och framåt, så det är färska siffror.

Juventus att vinna och hålla nollan spelas som en hopknåpad kombination till 1,95 x insatsen av och hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Juventus vinner & håller nollan
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 24/9
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: