Pittsburgh Penguins - San jose sharks 10/6

Speltips, Pittsburgh Penguins – San Jose Sharks 10/6: Ska de knipa titeln redan nu?

Pittsburgh Penguins har allt i egna händer inför den femte matchen i finalserien mot San Jose Sharks – en match som dessutom spelas på deras hemmaplan. Kniper de titeln redan nu?

3-1 i matcher till Pittsburgh Penguins. Nu är det stjärnspäckade laget väldigt nära att knipa sin första Stanley Cup-titel sedan säsongen 2008/2009.

Efter den något oväntade 3-1-segern borta mot San Jose Sharks i den fjärde matchen står Pittsburgh Penguins nu inför matchboll i tre raka matcher. Laget behöver helt enkelt bara vinna en av de kvarvarande tre matcherna för att knipa titeln. Då spelar de dessutom två gånger på hemmaplan.

San Jose Sharks å sin sida behöver rycka upp sig ett par snäpp, inte minst sedan den senaste matchen. Laget har konsekvent varit orubbliga på hemmaplan i hela slutspelet, men trots det förlorade de alltså när det gällde som mest. Högst olägligt.

En tydlig jämn tendens

Om vi studerar de fyra tidigare matcherna i matchserien är det tydligt att det finns en jämn tendens. Samtliga matcher har blivit tighta historier och i ärlighetens namn kunde det ha slutat lite hur som helst i varje enskild match.

Hemmalaget får klara sig utan Kevin Porter, Trevor Daley och Scott Wilson i den här matchen. Nick Bonino är också osäker till spel. Gästerna å sin sida kan få klara sig utan knäskadade Tomas Hertl, som är ett ständigt frågetecken.

Vår känsla är att den här matchen – där allting kan avgöras – fortsätter i det väldigt tighta och jämna mönstret. Därför känns X (oavgjort) till 4,00 gånger pengarna hos William Hill som ett bra spel. Ett underspel på målmarknaden kan också vara aktuellt, men där har spelbolagen sänkt oddsen kraftigt.

 

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips:  X (Oavgjort)
Odds:  4,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 10/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 46%
X: 25%
2: 30%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 63%