Washington Capitals

Speltips, Pittsburgh Penguins – Washington Capitals 3/5: Dags för den tredje fighten

1-1 i matcher efter två drabbningar i matchserien mellan Pittsburgh Penguins och Washington Capitals. I det tredje mötet brukar lagen kunna släppa loss lite igen. Får vi se en målrik batalj, månne?

För den neutrala åskådaren har slutspelsserien mellan Pittsburgh Penguins och Washington Capitals inletts på ett bra sätt. 1-1 i matcher efter två spelade matcher i Washington gör att matchserien nu är helt öppen när lagen tar sitt pick och pack för att ta sig till Pittsburgh istället.

Här väntar nu två matcher och precis som vanligt är det någonstans här hela matchserien kan ta och definieras på allvar. Två kvicka hemmasegrar och vips är det kniven mot strupen för Washington Capitals.

Pittsburgh Penguins kan hur som helst vara nöjda med att ha knipit en bortaseger redan nu. Det gör att laget kan ta sig vidare genom att vinna samtliga sina tre hemmamatcher i den här matchserien. Riktigt så enkelt brukar det dock sällan bli.

Tunga avbräck för hemmalaget

Det finns fortfarande lite problem med skador i Pittsburgh Penguins, men nu börjar Marc-Andre Fleury dock närma sig en comeback efter sin hjärnskakning. I övrigt är Kevin Porter, Scott Wilson, Olli Maatta och Beau Bennett troligen inte tillgängliga. I gästernas trupp är det bara den avstängda försvararen Brooks Orpik vi inte får se.

Så var står vi inför två matcher? Lagen är otroligt jämna, det har vi märkt. Båda lagen har också sina styrkor i offensiven. Visst, det andra mötet slutade bara 2-1 till Penguins, men det är närmast standard med en lite mer försiktig andramatch.

Nu tror vi att det kan lossna igen. Den tredje matchen är inte fullt så avgörande som den fjärde kan komma att bli. Nu kan lagen spela lite mer avslappnat och det bör passa…. båda två. Om det nu går att säga så.

Med så många offensiva klasspelare på planen tror vi dock på målrikt. Det satt som en smäck förra gången vi spelade på den här matchserien. 4-3 i premiären. Hos William Hill får vi 2,10 gånger pengarna på Washington Capitals över 2,5 mål (inklusive förlängning). Det synar vi med ett leende på läpparna.

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, tisdag 3/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 25%
2: 33%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 60%