Speltips, Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens 25/12: Gör upp om AFC North

Simon Pålsson Publicerat: 24 December 2016

AFC North är framme vid det som mycket väl kan bi en seriefinal. Pittsburgh Steelers – med fantastiskt fin form – tar sig an ett Baltimore Ravens som helt enkelt måste vinna för att haka på i titelracet.

Det blir fortsatt NFL-fokus på sajten idag. Nu riktas blickarna först och främst mot matchen mellan Pittsburgh Steelers och Baltimore Ravens, ett lag som hoppas nå tillbaka till samma höjder som för några år sedan när de gick hela vägen och vann Super Bowl.

Förutom att matchen är en intressant drabbning mellan två skickliga fotbollslag är det också en viktig match i AFC North, där vinnaren kopplar ett bra grepp om titeln. Baltimore Ravens jagar just nu och har pressen på sig att vinna för att Steelers inte ska rycka ifrån.

Hemmalaget kommer dock till matchen med ruggig form. I skrivande stund har Steelers faktiskt fem raka vinster. Dessförinnan hade laget förlorat fyra raka matcher, bland annat borta mot just Ravens med 21-14. Den matchen är en indikator på att Ravens verkligen inte ska underskattas idag.

Felvärderade odds på 1×2-marknaden

Att hemmalaget får ta på sig rollen som favoriter här må vara hänt. Det kan till och med tyckas rimligt med fem raka vinster i bagaget. Det låga oddset på hemmavinsten har dock även fått konsekvensen att oddset på Ravens skjutit i höjden.

Just nu får vi 3,20 gånger pengarna på att Baltimore Ravens ska knipa vinsten här. Med tanke på vinsten mot Steelers senast, samt det faktum att laget verkligen måste vinna för att kunna knipa AFC North, känns en seger för Ravens högst trolig.

Joe Flacco, quarterback i Ravens, har varit strålande den här säsongen, trots att stora delar av offensiven underpresterat duktigt. Det handlar främst om mottagarna, som helt enkelt inte gjort tillräckligt många yards. Utan Joe Flacco hade det kunnat vara mycket värre, det ska understrykas.

I vår värld är det fint värde i det raka skrällspelet på Ravens till 3,20 gånger pengarna. Det oddset hittar vi hos William Hill.

Speltips:

Speltips:  Baltimore Ravens vinner (inklusive övertid)
Odds:  3,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  22:30, söndag 25/12
TV:   tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: