Speltips, Queens Park Rangers – Middlesbrough 1/4: Felaktig värdering

Simon Pålsson Publicerat: 31 March 2016

Spelbolagens värdering inför mötet mellan Queens Park Rangers och Middlesbrough känns snedvriden. Tack vare detta hittar vi ett intressant speltips med fint spelvärde inför den här minst sagt viktiga matchen.

I toppen av Championship börjar det verkligen dra ihop sig om vilka lag som ska lyckas ta sig till Premier League nästa säsong. Ett lag som gör sitt yttersta för att ta en direktplats till Premier League är Middlesbrough.

Nu tar sig laget till Loftus Road i London för att ta sig an ett väldigt svårspelat Queens Park Rangers. I skrivande stund har Middlesbrough fem poäng upp till serieledande Burnley, samtidigt som laget har en match mindre spelad.

En seger mot QPR skulle innebära att laget seglar upp på direktplats, en poäng framför Brighton, som också är en del av den täta toppstriden. Att ta en seger blir dock inte lätt på Loftus Road, åtminstone om vi ska tro på att QPR är så formstarka som de senaste resultaten på hemmaplan visar.

Londonlaget har fyra vinster på sina fem senaste matcher på hemmaplan och har den imponerande målskillnaden 8-0 i sina tre senaste hemmamatcher. Det är ingenting annat än imponerande. Med elva poäng upp till Sheffield Wednesday på den sista kvalplatsen ser det dock ut att bli svårt att nå Premier League, men laget hoppas såklart avsluta så bra som möjligt ändå.

Middlesbrough med risig bortaform

Middlesbrough kämpar hårt för att behålla sin plats i toppen av tabellen, men dessvärre har laget haft det minst sagt kämpigt på sistone. Det visar sig allra tydligast på bortaplan, där laget förlorat hela tre raka matcher. Det räcker såklart inte långt om man vill nå Premier League.

Nu ska laget ta sig an ett formstarkt Queens Park Rangers som man historiskt haft väldigt svårt mot. Fyra förluster på de fem senaste inbördes mötena säger en hel del. Visst, laget vann höstens möte, men då genom ett avgörande på straff på stopptid i andra halvlek, när QPR dessutom hade en utvisad spelare.

Vi tror att det här blir en tight historia, men har svårt att se varför bortalaget skulle vara så stora favoriter som spelbolagen vill hävda. I våra ögon är det inte vidare sannolikt att QPR förlorar här. Därför spelar vi QPR +0,5 asian handicap (QPR vinna/oavgjort) till 1,75 gånger pengarna hos TitanBet. Det är alltså samma som 1X.

Speltips:

Speltips:  Queens Park Rangers +0,5 (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, fredag 1/4
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Queens Park Rangers  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,25 williamhill logo
Middlesbrough  2,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,43 unibet logo
Under 2,5 mål  1,56 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: