7/9 salzburg hv71

Speltips, RB Salzburg – HV71 7/9: Fartfylld historia väntar

Efter att ha krossat gruppens slagpåse gör nu RB Salzburg och HV71 upp om gruppsegern. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Nu väntar ytterligare ett hett möte mellan RB Salzburg och HV71 i CHL-gruppspelet. Lagen spelade mot varandra både 2014 och 2015, där vi flera gånger fick se fartfyllda och intressanta matcher.

Den här gången kommer HV71 till matchen med två raka segrar mot gruppens slagpåse Sheffield Steelers. Det är visserligen inget bra lag, men två övertygande segrar med fina offensiva prestationer att bevara i närminnet är självklart något positivt.

RB Salzburg å sin sida har bara spelat en match så här långt, också det mot Sheffield Steelers. Där blev det en stabil 8-1-seger på hemmaplan, en prestation som onekligen pumpat laget fullt med självförtroende. Att offensiven fungerar så pass bra är såklart en trevlig vetskap att ha med sig inför den stundande säsongen.

Det kan bli en målrik historia

Vilket lag som ska gälla som favoriter i det här mötet känns inte helt gjutet, mycket beroende på att lagen inte har fått någon riktig värdemätare så här långt. Var de respektive lagen står just nu – i det här skedet av säsongen – är oklart. Vad som känns relativt givet är att lagen är jämna, men att HV71 möjligen har en något högre topp.

Just här och nu tror vi dock att ett offensivt starkt RB Salzburg kan göra ett ordentligt avtryck. Känslan är att båda lagen vilar på en offensiv identitet, som lär öppna upp den här matchen.

Därför spelar vi RB Salzburg över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,91 gånger pengarna hos Titanbet. Om du inte har ett konto hos Titanbet kan du registrera dig här och då få en unik bonus på 2 000 kronor. 

Speltips:

Speltips:  RB Salzburg över 2,5 mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, onsdag 7/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 22%
2: 45%
Över 5,5 mål: 50%
Under 5,5 mål: 57%