Real Betis Deportivo 26/8-16

Speltips, Real Betis – Deportivo La Coruna 26/8: Spelbolagen är vilse

Den stora frågan är om spelbolagen unisont blivit lite väl generösa inför matchen mellan Real Betis och Deportivo La Coruna. Det finns förutsättningar för mål, men oddsen har ändå skjutit i höjden.

Redan en mening in i det här speltipset kan vi höja ett frågetecken för spelbolagens värdering inför matchen mellan Real Betis och Deportivo La Coruna i den andra omgången av La Liga. Det här är för övrigt den match som inleder den andra omgången.

Hos samtliga spelbolag verkar det finns en uppfattning om att det här blir en tämligen tillbakadragen, tillknäppt och inte särskilt chans- och målrik match. Detta trots att båda lagen vid flera tillfällen visat fina offensiva tendenser.

Det ska också sägas att det här inte direkt är ligans två mest välorganiserade försvar. Snarare finns det stora defensiva brister i båda läger, något som kan utnyttjas av en skicklig motståndare. Med andra ord borde förutsättningar för mål vara mycket goda.

Hemmalaget söker revansch

Real Betis inledde säsongen på svårast möjliga sätt, med match borta mot Barcelona. Föga förvånande fick laget se sig besegrade med flera bollar, men märk väl att Real Betis faktiskt tryckte in två mål framåt. Deportivo La Coruna inledde sin säsong klart bättre – med en seger – men spelade också mot ett klart svagare lag i form av Eibar.

På det hela taget går att konstatera att det finns kvalité i båda läger. Även under försäsongen har sådana tendenser varit tydliga och om vi kikar på förra säsongen vet vi att det här är två lag som kan skapa chanser framåt. Trots det tror alltså spelbolagen på en målsnål historia.

Det tänker vi utnyttja. Hos Bethard får vi 1,75 gånger pengarna på över 2 mål i matchen (asian handicap). Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två mål. Registrera dig hos Bethard här och få då en bonus på 1 000 kronor att spela för, möjligen på just den här matchen.

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 26/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 30%
2: 29%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%