9 mars 2017 Celta Vigo Krasnodar

Speltips, Real Madrid – Celta Vigo 27/8: Intensiv inledning i hemmapremiären

Trots att flera nyckelspelare missar matchen håller samtliga spelbolag Real Madrid som enorma favoriter inför matchen mot Celta Vigo. På grund av manfallet riktar vi blickarna åt annat håll.

Det är ett skadedrabbat Real Madrid som tar sig an Celta Vigo i årets hemmapremiär i ligaspelet. Det ska väl redan nu understrykas att Real Madrid besitter ett väldigt bra lag, skadorna till trots. Men med spelare som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Fabio Coentrao och Keylor Navas borta finns det ändå en viss anledning att tvivla på hemmalaget.

Att Real Madrid lär vinna den här matchen ställer vi oss inte vidare frågande till, men det handikappspel som hade varit aktuellt om laget hade varit skadefritt är nu mer tveksamt. Å andra sidan brukar Real Madrid ha väldigt lätt för Celta Vigo. De har vunnit de senaste årens möten i stor och övertygande stil. En frontfigur i de här matcherna har återkommande varit Cristiano Ronaldo, som nu alltså inte finns med.

Därmed riktar vi blickarna åt annat håll. Vi vågar inte tro på att Real Madrid vinner den här matchen fullt så enkelt som vanligt. Det raka spelet till runt 1,20 gånger pengarna är naturligtvis inte heller spelbart, utan vårt fokus hamnar på helt annat håll.

Celta Vigo är svårplacerade

Förra säsongen var stundtals väldigt framgångsrik för Celta Vigo, som gick bra i den spanska cupen och som stod för flera tunga segrar i ligaspelet. Därför var det aningen överraskande när laget förlorade mot nykomlingen Leganes i premiären, trots att laget dessutom spelade på hemmaplan.

Nu är dock Iago Aspas tillbaka i laget, samtidigt som Gustavo Cabral också sägs vara tillbaka. Det är helt klart fina och viktiga spelare för Celta Vigo. John Guidetti väntas fortsätta sin karriär som bänknötare även i den här matchen. I övrigt är Claudio Beauvue och Rúben Blanco otillgängliga på grund av skador.

Vi tror såklart på hemmavinst här, men risken är att laget får kämpa för det lite mer än vanligt. Vad vi räknar med är dock en intensiv inledning inför hemmapubliken, samtidigt som Celta Vigo lär kunna sticka upp då och då i enstaka kontringar. Därför spelar vi faktiskt ett hörnspel här, närmare bestämt över 5 hörnor i första halvlek till 1,81 gånger pengarna hos bet365 (1 000 kronor bonus). Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem hörnor.

Speltips:

Speltips:  Över 5 hörnor i första halvlek (asian handicap)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:15, lördag 27/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 13%
2: 6%
Över 2,5 mål: 73%
Under 2,5 mål: 28%