1 oktober 2016 Hull City Chelsea

Speltips, Real Madrid – Chelsea 30/7: Vi väljer sida!

Mer skoj från vänskapscupen International Champions Cup väntar. Real Madrid och Chelsea ska mäta krafterna på Michigan Stadium i en match där oddssättarna har svårt att skilja lagen åt – till skillnad från oss.

Förberedelserna inför spelåret fortsätter – de europeiska jättarna letar efter formen, få in de nya spelarna i det hela och få fart på deras fötter.

Chelsea är lite före i deras förberedelser – Premier League börjar ju före Primera División – och detta blir deras fjärde vänskapsmatch, varav en av dessa varit just International Champions Cup, medan Real Madrid spelar deras andra.

För Real Madrid är förväntningarna, som alltid, enorma och efter att ha vunnit Champions League under fjolåret blir pressen förstås inte mindre. Chelsea kommer från en stor fiaskosäsong, men växte till sig under slutet och med Antonio Conte vid rodret hoppas de kunna hitta tillbaka till den nivå som finns i truppen.

Chelsea lite vassare – just nu

Det som Real Madrid visade upp mot Paris Saint-Germain – ska nämnas att det roterades hejvilt – var under all kritik. Helt rättvist blev det en 1-3-förlust och det verkar inte som att en märkbart bättre startelva ska presenteras här.

Glöm inte heller att Real saknar deras fixstjärna Cristiano Ronaldo, som klev ut skadad i EM-finalen.

Chelsea, å andra sidan? De visade att formen var fin när Liverpool plockades ner med ett mål mot noll – och nu förstärker man rejält. Eden Hazard och Thibaut Courtois, som missade senast, ska in i hetluften och eventuellt även Diego Costa. Räkna med en del speltid för dem.

Vi får stark känsla för Chelsea, bland annat för att de är längst fram i förberedelserna, och spelar att de ska vinna till smakrika 2,75 gånger pengarna hos Bet365, som ni kan hämta en välkomstbonus på 1 000 kronor hos här!

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner, rak tvåa
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, lördag 30/7
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 29%
2: 36%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 57%