13 januari 2018 Real Madrid Villarreal Speltips

Speltips, Real Madrid – Villarreal 20/4: Tunga avbräck för gästerna

Det är aldrig lätt att ta sig till den spanska huvudstaden. Det är definitivt inte lättare att göra det utan ett par av sina nyckelspelare. Villarreal får det tufft mot Real Madrid under onsdagskvällen, men kanske kan lagets fina säsong gjuta mod i spelarna?

Efter tre raka ligaförluster för Barcelona har det plötsligt blivit lite spänning i den spanska ligan igen. För ett par veckor sedan såg det redan ut som att loppet var kört för Real Madrid och Atletico Madrid, men plötsligt finns det någonting att spela för.

Lyckligtvis för Real Madrids del har de konsekvent varit starka på sistone, både i liga- och Europaspelet. Det bör därmed inte bli någon omställning när ligamatcherna nu plötsligt gäller någonting igen. Laget har faktiskt sju raka segrar i ligan och öser på precis lika konsekvent som vanligt.

Nu väntar hemmamatch mot Villarreal, ett lag som imponerat stort under säsongen. Inte nog med att laget ligger på fjärde plats i tabellen, de är också framme i semifinal i Europa League. Den spanska bredden är helt otrolig och även om det är ett par nivåer upp till de tre främsta lagen är det aldrig lätt att ta sig an den här typen av lag för Real Madrids del. Hemma på Santiago Bernabeu finns det dock en solklar favorit – precis som vanligt.

Ett par riktigt tunga avbräck

Tråkigt nog för gästernas del finns det ett par tunga avbräck i truppen. Laget får ta sig till den spanska huvudstaden utan sin offensiva stjärna Roberto Soldado, vars frånvaro öppnar en lucka för Leo Baptistao.

Därtill är Tomas Pina fortfarande knäskadad, medan Jaume Costa, Samu Castillejo och Mateo Musacchio inte heller är tillgängliga. Bruno och Antonio Rukavina är tillbaka i matchtruppen efter sina avstängningar.

Real Madrid å sin sida får klara sig utan Gareth Bale och Dani Carvajal. I ärlighetens namn är täckningen så pass god att det inte bör märkas det minsta.

I vår värld är det trots allt klasskillnad här. Villarreal har imponerat stort hela säsongen, men ett Real Madrid som fått upp farten och som spelar på hemmaplan? Nej, det går knappt att stoppa. Därför spelar vi Real Madrid -1,5 till 1,70 gånger pengarna hos bet365. Märk väl att Real Madrid gjort minst tre mål på hemmaplan i tio av sina elva senaste matcher på Santiago Bernabeu. Anmärkningsvärt.

Speltips:

Speltips:  Real Madrid -1,5 (asian handicap)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, onsdag 20/4
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 14%
2: 8%
Över 2,5 mål: 76%
Under 2,5 mål: 25%