12 mars 2019 malmö redhawks rögle bk speltips shl

Speltips, Rögle BK – Skellefteå AIK 24/10: Ett rakt spel från SHL

Rögle BK tar sig an Skellefteå AIK i måndagens enda SHL-match. Spelbloggare.se har grävt fram en vettig analys och ett bra speltips inför den intressanta drabbningen.

4 februari 2010.

Det är närmare sju år sedan Skellefteå AIK tappade poäng mot Rögle BK senast. Det säger en hel del om det tydliga maktförhållande som funnits mellan lagen i många säsonger. Det går såklart hand i hand med det faktum att Skellefteå varit prenumeranter på SM-finalplatsen i många säsonger nu.

Rögle BK och Skellefteå AIK drabbar nu samman för första gången den här säsongen. Mötet mellan lagen är måndagens enda SHL-match och drar – precis som vanligt – igång vid 19:00.

Skellefteå har vaknat till liv

Säsongsinledningen har inte varit den bästa för skåningarna Rögle BK, som efter elva spelade matcher bara tagit nio poäng. Å andra sidan kommer laget till den här matchen med en trepoängare i bagaget efter 2-0 borta mot Leksand i senaste omgången. Det ska sägas att Leksand varit den här säsongens stora slagpåse, varpå segern kan inte riktigt är så imponerande.

Skellefteå AIK såg lite stabbiga ut i inledningen, men har vaknat till liv på sistone. Tre vinster på de fyra senaste matcherna är ett ok facit, inte minst då förlusten kom mot de regerande mästarna Frölunda på bortaplan. Det var i senaste omgången. I våra ögon är det osannolikt att norrlänningarna förlorar två matcher på raken, speciellt när motståndet är svaga Rögle.

Därför spelar vi det raka spelet på Skellefteå AIK till 1,85 gånger pengarna hos NordicBet (unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kr gratisspel).

Speltips:

Speltips:  Skellefteå AIK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, måndag 24/10
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 26%
X: 21%
2: 54%
Över 4,5 mål: 63%
Under 4,5 mål: 38%