Speltips, SaiPa – Luleå HF 4/9: Dags att vakna till liv nu

Simon Pålsson Publicerat: 3 September 2016

Efter en risig inledning på CHL-äventyret 2016/2017 är det dags att vakna till liv för Luleå HF, som är på resande fot under söndagen. Då väntar ett tufft möte borta mot SaiPa.

Den här säsongens äventyr i Champions Hockey League har onekligen inte börjat på ett vidare sätt för Luleå HF, som efter två spelade matcher står på två förluster och ett spel som enligt flera rapporter varit slarvigt.

Nu manar tränarstaben till skärpning inför den tredje matchen i gruppspelet, en match som laget för övrigt behöver vinna. En vinst är inte minst välbehövligt för lagmoralen, att cementera känslan av att laget faktiskt har att göra i toppen av SHL under den säsong som kommer.

Det ska sägas att Luleå HF inte på något sätt behöver vara ett lag som får stryk av exempelvis SaiPa. Därför är också den här matchen extra intressant, när det finns revansch att utkräva och viktiga poäng att spela om.

Dags att visa prov på kvalité

Känslan inför mötet mellan SaiPa och Luleå HF är att lagen egentligen är ganska jämna, men att svensklaget troligen är något starkare när de väl har nått fullt slag. För varje match under försäsongen närmar sig den nivån mer och mer, varpå vi tror att gästerna har goda möjligheter här.

Det vore möjligen lite väl oförsiktigt att gå på det raka spelet här, men vi är övertygade om att gästande Luleå HF har goda chanser att knipa vinsten här. För att vara på den säkra sidan går vi istället på draw no bet-spelet till 1,95 gånger pengarna hos William Hill. Det känns också bra betalt.

Märk väl att William Hill är det spelbolag vi rankar absolut högst. Om du ännu inte är medlem kan det vara hög tid. Klicka här och lås samtidigt upp en bonus på 1 000 kronor för nya kunder!

Speltips:

Speltips:  Luleå HF draw no bet
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, söndag 4/9
TV:   eurosport logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: