Pittsburgh Penguins 13/12

Speltips, San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins 13/6: Nu kan allting avgöras

Förutsättningarna inför match nummer 6 i Stanley Cup-finalen mellan San Jose Sharks och Pittsburgh Penguins är närmast optimala. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

San Jose Sharks var riktigt illa ute i Stanley Cup-finalen mot Pittsburgh Penguins, men lyckades hålla sig vid liv efter en bortaseger senast. Nu har vi plötsligt 3-2 på tavlan och Sharks har möjligheten att kvittera till 3-3 i matcher.

Det skulle i sin tur innebära att de pressar fram en sjunde och helt avgörande match – då i Pittsburgh. Det ska sägas att San Jose Sharks varit otroligt hemmastarka rakt igenom hela säsongen, men speciellt nu under slutspelet.

Med det sagt förlorade laget med 3-1 senast det begav sig på hemmaplan. Då såg Sharks ut att vara riktigt illa ute, men laget har som sagt räddat spänningen med en bortaseger. Nu är frågan om Sharks hittar tillbaka till vinnarspåret igen.

Förutsättningarna är närmast optimala

Det finns egentligen ingenting som stör något av lagen inför avslutningen på finalserien. Visst, Tomas Hertl missar resten av säsongen med sin knäskada, men San Jose Sharks har tillräcklig uppbackning på centerpositionen.

I gästerna kommer fortfarande inte Kevin Porter, Scott Wilson eller Trevor Daley till spel. Det är å andra sidan avbräck som laget visat att de kan hantera under en längre period nu.

Förutsättningarna inför match nummer 6 är med andra ord väldigt goda – för båda lagen. Här är det som upplagt för en spännande ishockeymatch och det tror vi det blir. Känslan är dock att fördelen väger lite åt hemmalagets sida. Därför känns 2,50 gånger pengarna för den raka ettan hos Betsson väldigt bra. Det spelar vi med ett leende.

Speltips:

Speltips:  San Jose Sharks vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (EM-KAMPANJ! LÄS MER!)
Spelstopp:  02:00, måndag 13/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 25%
2: 38%
Över 5,5 mål: 42%
Under 5,5 mål: 64%