3 juli 2017 Tommy Haas Ruben Bemelmans speltips Wimbledon

Speltips, Serena Williams – Angelique Kerber 9/7: Amerikanskan hoppas på revansch

Efter finalförlusten i Paris hoppas Serena Williams ta revansch på Angelique Kerber i lördagens final i Wimbledon. Spelbloggare.se har hittat ett väldigt fint speltips inför matchen.

Finaldags i Wimbledon. Under lördagen spelas damernas final. Herrarnas final spelas dagen därpå. Precis som vanligt är förväntningarna skyhöga inför finalerna och i damfinalen känns det som att favoritskapet är solklart.

Amerikanskan Serena Williams är framme vid ännu en Grand Slam-final och har nu möjligheten att säkra sin tjugoandra titel av den digniteten. Det är tangerat världsrekord och skulle helt enkelt göra amerikanskan historisk. Med sina 34 år är hon i slutet av karriären och skulle nog gärna greja det där rekordet innan det är för sent.

I den här turneringen har 34-åringen sett väldigt stark ut, inte minst i semifinalen mot Elena Vesnina. Där körde Serena Williams över sin motståndare i två raka set. På smått otroliga 48 minuter var semifinalen över och finalbiljetten säkrad. Därefter tog sig amerikanskan dessutom till semifinal i dubbelturneringen tillsammans med sin syster Venus Williams. En bra torsdag, med andra ord.

Angelique Kerber såg stabbig ut

Att tyskan Angelique Kerber är en duktig spelare råder det ingen tvekan om. 28-åringen är ständigt med långt fram i turneringar, speciellt de stora och tunga turneringarna. I den senaste Grand Slam-turneringen, närmare bestämt den i Paris, var hon framme i final. Där och då vann hon med 2-1 mot just Serena Williams.

I den här turneringen har Angelique Kerber blandat bra prestationer med mindre bra insatser. Det är ingen hemlighet att gräs inte är hennes absoluta favoritunderlag, något som inte minst märktes i semifinalen mot Venus Williams. Första setet bjöd på horribel tennis från båda håll och Angelique Kerber räddades mest av att motståndaren var så oerhört svag rakt igenom hela matchen.

Känslan inför damfinalen är att Serena Williams är ute efter revansch. Inte nog med att hon gärna kniper ännu en titel här i Wimbledon, hon vill säkert knäppa Angelique Kerber på näsan efter förlusten i Paris. Därför räknar vi iskallt med att Serena Williams, som dessutom trivs fint på gräs, vinner det här komfortabelt. Hos Unibet får vi 1,86 gånger pengarna på Serena Williams 2-0. Det blir vårt spel.

Missa inte finalveckan av Wimbledon. Registrera dig hos ComeOn! Nu när Wimbledons finalvecka har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Serena Williams 2-0
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, lördag 9/7
TV:      (TV-tablå)
Stream:    

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Serena Williams: 77%
Angelique Kerber: 24%
Över 2,5 set: 38%
Under 2,5 set: 67%