12 juli 2017 Gilles Muller Marin Cilic Wimbledon speltips

Speltips, Sergiy Stakhovsky – Marin Cilic 31/8: En outsider att hålla ögonen på

När vi närmar oss finalen finns det en överhängande risk att kroaten Marin Cilic fortfarande finns med i turneringen, men då måste han besegra Sergiy Stakhovsky i den andra omgången av US Open.

US Open fortsätter under onsdagskvällen och nu väntar bland annat den andra matchen i turneringen för kroaten Marin Cilic, en spelare som kan ses som en outsider i den här turneringen. Han har haft en fin uppladdning inför US Open, med tanke på att han vann Cincinnati Masters så sent som för en vecka sedan.

Där och då besegrade kroaten spelare som Tomas Berdych och Andy Murray på sin väg fram till titeln, någonting som kan härledas till underlaget. Det är allmänt känt att Marin Cilic trivs klart bäst på just hardcourt, som alltså både turneringen i Cincinnati och US Open spelas på.

Nu väntar Sergiy Stakhovsky i den andra omgången av US Open och vi tror – trots att ukrainaren inte på något sätt är en dussinspelare – att kroaten gör processen kort här. Det finns liksom anledning till att slappna av, något som tidigare varit lite av Marin Cilic problem.

Betway sticker ut betänkligt

Inför matchen har samtliga spelbolag kroaten som solklar favorit och det verkar bli något av en ensidig historia om vi följer oddsvärderingen. Betway (1 500 kronor bonus) sticker dock ut ganska rejält med ett odds, på handikappmarknaden närmare bestämt.

I skrivande stund får vi hela 2,48 gånger pengarna på Marin Cilic -8 (asian handicap). Då får vi dessutom pengarna tillbaka vid exakt åtta games skillnad. Märk väl att vi tror att Sergiy Stakhovsky håller jämna steg i något set, men att minst ett set rinner iväg och slutar 6-2 eller 6-1. Då kan linan sitta ganska enkelt och till ett galet odds. Det blir hur som helst vårt spel.

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Marin Cilic -8 (asian handicap)
Odds:  2,48 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 22:00, torsdag 31/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Sergiy Stakhovsky: 8%
Marin Cilic: 94%
Över 3,5 set: 36%
Under 3,5 set: 66%