25 februari 2018 Sevilla Atlético Madrid Speltips

Speltips, Sevilla – Formentera 21/12: Det här oddset skojas inte bort…

Det är som bäddat för skrällar i Copa del Rey med helt skiftande motivationsnivå hos klubbarna. När det vankas retur mellan Sevilla och Formentera, huserande i fjärdedivisionen, höjer vi svårighetsgraden på spelfronten – testar ett objekt till alldeles för höga 3,75 x smeten.

5-1.

Sevilla vann det omvända mötet komfortabelt – fem mål mot ett. Detta innebar också att vårt speltips till matchen – Sevilla -2,0 mål (asian handicap) – prickade till 1,93 x insatsen utan några problem överhuvudtaget.

Som ni förstår, klasskillnaden är fundamental. Sevilla är en av de starkaste krafterna i den spanska klubbfotbollen, även en stark sådan ute i Europa. Formentera hittas alltså i Tercera División, fjärdedivisionen, var man är uppe i toppen och härjar i deras grupp. Blir det ett avancemang?

Galet värde på målspelet

Vi har sett det vid flera tillfällen i årets – och de tidigare upplagorna av – Copa del Rey; att flera av de stora pjäserna åtminstone släppt in mål mot klart sämre motstånd, flera brödlag.

Några exempel; Real Madrid med insläppta i båda möten mot Cultural Leonesa, Villarreal senast mot Toledo och Atlético Madrid dito mot Guijuelo. Glöm inte heller Málaga som förlorade över Córdoba med 3-6 över två möten.

Och sedan såklart, det omvända mötet med detta.

Vad som bäddar för det är motivations- och rotationsfaktorn.

Sevilla tar oerhört lätt på den här matchen; kommer rotera friskt och kan spela en framåtlutad fotboll, för att få knutar att släppa och underhålla publiken. Det kombinerat med att det här är årets match för Formenteraspelarna, mot en maktfaktor som Sevilla och på en mäktig arena – bäddar det för mål?

Mål åt båda håll, precis som sist?

BLGM – ja spelas till 3,75 x insatsen hos Unibet (1 000 kronor bonus!). Den hade jag plockat ner till 2,50x…

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 3,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, onsdag 21/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 97%
X: 4%
2: 2%
Över 2,5 mål: 78%
Under 2,5 mål: 28%