Speltips, Shelby Rogers – Garbiñe Muguruza 1/6: Känner vi lukten av en skräll?

Simon Pålsson Publicerat: 31 May 2016

Damturneringen i Roland Garros är också framme vid kvartsfinaler, där vi bland annat får se det amerikanska utropstecknet Shelby Rodgers mot världsfyran Garbiñe Muguruza. Finns det en liten skrällchans, månne?

Roland Garros har nästan regnat bort i år. Flera speldagar har gått närmast helt till intet på grund av kraftigt regn, något som har försvårat för schemaläggarna.

Därför är gårdagens speltips från kvartsfinalerna fortfarande aktuella. Klicka här om du vill läsa våra tankar inför matchen mellan Albert Ramos-Vinolas och Stan Wawrinka. Om du hellre vill läsa om den kittlande matchen mellan Richard Gasquet och Andy Murray bör du klicka här.

I dagens speltips riktar vi fokus mot damturneringen. Även där är det dags för kvartsfinaler och i den ena får vi se en riktig uppstickare göra upp med fjärdeseedade Garbiñe Muguruza. Det är amerikanskan Shelby Rodgers, rankad 108 i världen, som tagit sig hela vägen till kvartsfinal efter en fantastisk turnering.

En minst sagt missvisande ranking

I ärlighetens namn är rankingplats nummer 108 väldigt missvisande, något som Shelby Rodgers inte minst visat under den här turneringen. Visserligen har amerikanskan legat på plats nummer 70 på rankingen, men i sina bästa stunder är hon klart bättre än så.

Fram till kvartsfinalen har hon bland annat slagit ut tre spelare på topp 30, däribland den före detta världstvåan Petra Kvitova. Det är statistik som talar för sig själv.

Visst, Garbiñe Muguruza har också gått bra så här långt, men vi väntar oss en match där spanjorskan får kämpa sig till en semifinal. Skrällen till 5,50 gånger pengarna kan locka för den som vill ha en TV-peng.

Vi riktar istället in oss på handikappmarknaden, där vi får 1,95 gånger pengarna för Shelby Rodgers +5,5 game hos TitanBet. Det nyper vi direkt. Det känns extra bra med tanke på att amerikanskan sett stark ut i sina egna servegame under turneringen och därigenom blir svår att breaka i den här kvartsfinalen.

Vill du följa Roland Garros gratis? Registrera dig hos bet365 och ta samtidigt del av en insättningsbonus på 1 000 kr. Spelbolaget sänder matcher från hela turneringen. Klicka här för att registrera dig!

Speltips:

Speltips:  Shelby Rogers +5,5 game
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, onsdag 1/6
TV:    eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: