Speltips, Skellefteå AIK – Vienna Capitals 7/9: Sista CHL-fighten

Simon Pålsson Publicerat: 6 September 2016

SHL-säsongen närmar sig med stormsteg, men Skellefteå AIK har en match kvar i CHL-gruppspelet. Vienna Capitals kommer på besök under onsdagskvällen och vi har hittat ett fint speltips.

Skellefteå AIK spelar sin fjärde och sista gruppspelsmatch i CHL när österrikiska Vienna Capitals kommer på besök till de nordligare delarna av Sverige.

Efter tre matcher har svensklaget plockat två vinster och förlorat en match – just mot Vienna Capitals. Nu jagar laget revansch, men känslan är att det inte kommer att bli någon utklassningsseger här. Vienna Capitals å sin sida har bara spelat en match så här långt, 3-2-segern mot Skellefteå.

Det första mötet mellan lagen visade att även fall Skellefteå troligen är ett starkare lag och klubb på många plan kan Vienna Capitals ändå hålla hyfsat jämna steg. Över tio matcher är det dock svenskarna som gäller som stora favoriter, men Vienna Capitals behöver verkligen inte bli en slagpåse.

Gästerna lär stoppa en eventuell blödning

Med tanke på att det här är den sista gruppspelsmatchen i den här rundan lär Skellefteå vilja avsluta på bästa sätt inför sin hemmapublik. En bra insats hade också varit ett bra avstamp till den stundande SHL-säsongen, som nu inte är långt borta.

Vi håller därmed hemmalaget som klara favoriter här, men i våra ögon har spelbolagen blivit lite väl generösa med oddsen på gästerna. En hemmaseger ligger nära till hands, men att Skellefteå skulle vinna med hur många mål som helst känns inte vidare sannolikt.

Därför spelar vi Vienna Capitals +2,5 till 1,75 gånger pengarna hos bet365. Vill du rygga vårt spel? Registrera dig hos bet365 här och få en bonus på 1 000 kronor. 

Speltips:

Speltips:  Vienna Capitals +2,5
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:00, onsdag 7/9
TV:   svttjugofyra logo (TV-tablå)
Stream:   svtplay logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: